lauantai 20. lokakuuta 2012

"I don't talk, I'm a cat."

Hellurei!

Oona on ihanin kaikista. <3
Skype deittailin sitten eilen kattini Oonan (ja Oliverin) kanssa. Mä yritän koko ajan aika tietoisesti olla ajattelemtta niitä, koska mulla tulee siitä tosi helposti tosi paha mieli. Siis todella paha. Sellanen, että koko maailma on yhtäkkiä laskettu mun harteille.

"I can't believe you left me... AGAIN. Don't try to sweet talk your way back to my good books, Fanni."


Mut oli mukava eilen nähdä katteja. Ja mun netti toimii taas. Se tosiaan hajos alkuviikosta, mut nyt kaikki on taas ihan hyvin. Sedän piti irrottaa piuhat seinästä ja laittaa takas. ja nyt tää toimii tosi hyvin, paremmin kuin ennen. Mitä se toimiva netti tekeekään tytölle. ;)

Sain vihdoinki mun Oyster Photocardin. Kuva oli otettu sillä ekalla viikolla, kun olin juuri muuttanut tänne mun kämppään. Ei vaan näy pieni stressi mun kasvoilla? Herran jumala...

Muistatteko kun kerroin, että meillä on joku randomn avajais-tapahtuma koululla. Se toimittaja joka tuli sinne puhumaan ei muuten ollut ihan kuka tahansa... Se oli Alan Rusbridger, Guardianin päätoimittaja. Silleen, maailman 3. suurimman sanomalehden päätoimittaja. Ei mikään pieni tekijä maailmalla. Oliko vähä jäätävää?

Aika monet koululla (nuoremmat opiskelijat) oli aika pettyneitä siihe häiskään; se on sellanen vähän professori-presoonan oloinen, mutta mä kyl pidin sen tyylistä, vaikka tässä ammatissa ei kyllä todellakaan pidä kissaa turkkiin kattominen. tai jotain sinne päin. Ulkonäkö pettää AINA.

Tää koulu on kyl tuonut niin paljon kaikkii kivoja ja innostavia asioita mulle. Tai siis, oon pitkästä aikaa innostunut opiskelusta. Viikon sisällä olen tavannut Guardianin päätoimittajan, BBC:n ulkomaan -sota kirjeenvaihtajan, Entisen Daily Telegraphin ulkomaantoimittajan... Aivan mieletöntä! Paitsi Creative Writing tunti vähä ärsyttää, koska musta tuntuu että se maikka ei oikein pidä musta. Aina kun sanon jotain, niin se sanoo jotain ivallista tai sarkastista. En tykkää. Plus, se on valinnut sieltä jo jotain sen lemppareita ja ääh... En tykkää semmosesta menosta


Creative Writing kurssikirja. Jep...

Sports Journalismissa sain taas loistaa tällä viikolla. Olin tehnyt ottelureportaasin jostain amerikkalaisesta jalkapallo matsista ja se maikka oli sillee: "Fanni, tää on tosi hyvä match report, tosi hyvä... Mutta et sä kyllä hölkäsen pöläystä ymmärrä tästä urheilulajista... Mut ei se mitään, ei sun tarttekkaan vielä!" Että juuh. Voitto! ;)
Kävin tiistaina Vidal Sassoonin koulussa värjäämässä ja leikkaamassa tukan. Ei mitää kummosta vaikka sitä väännettiin varmaa viis tuntia. Vähä luonnollisempi ja vaaleempi punanen ja vähä polkkamaisempi leikkaus. :) Oon ihan tyytyväinen. Ja se siis maksoi vaan £5! Ens kerralla saan koko hoidon muuten ilmaseks. Coolii!


Parhaimmillaan mun tukkaa repi eri suuntiin 4 eri käsiparia...


Anyway, taidan kirjotella huomenna vähän enemmän... Oon tosi väsynyt ja halusin kuitenkin käydä täällä huikkaamassa, että olen yhä elossa. :) Huomaa varmaan, että tää teksti on vähä tämmöstä vetelää.

xo Daughter of Murphy

Matilda löysi viime yönä sen unelmien miehen. Pervert Von Gorillan.

Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti