perjantai 2. marraskuuta 2012

Fun fun fun

Mul on aivan törkeän tylsää.

Netti tökkii, joten en saa ladattuu mitään leffaa ja viini on lopussa. Miksi kukaan kaveri ei tahtonut tänä viikonloppuna lähteä ulos?Tylsää.

Tuntuu taas vähän siltä että seinät kaatuu niskaan.

Onneksi oon saanut tänään koulujuttuja hoideltua ja organisoitua. Vaikkakin, kävin tänään koulun kirjastossa pääasiallisena tarkoituksena tulostaa yksi koulujuttu, mutta perille päästyäni huomasin että olin unohtanut tallentaa kyseisen dokumentin muistitikulleni. Pikkasen pisti harmittamaan. Mulla oli siis toi perjantainkin oppitunti peruttu sairastapauksen vuoksi. Harmitti vähäsen. Toisaalta, se tarjosi mulle aikaa tehdä koulujuttuja.Oon nyt saanu jäsenneltyy kaikki asiat mitä mun pitää tehdä kouluun, mutta huomasin aika nopsaa, että eihän tässä ole mitään hätää! Varsinkin kun sain ne asiat vähän organisoitua... Periaatteessa totuin viime vuonna siihen epäinhimilliseen työmäärään, minkä valossa tää neljän kurssin (okei, nää on 15 opparin kursseja) jutut ei ihan mee yks yhteen. Mutta tätähän mä halusinkin, relata ja nauttia. Kerrankin voin keskittyä noihin kirjotuksiin ja koulujuttuihin sillä panoksella kuin olisin viime vuonna halunnut. Seli seli...

Mulla oli aikaa vähä master cheffailla.

Noh, siinä luin sitten vähän läksyjä ja viimeistelin pari kirjoitusta. Kävin kanssa tänään vähän ottamassa kuvia mun huudeista kävelylenkilläni, mutta ei nyt huvita postailla niitä. Sen sijaan saatte pari viikkoa vanhan perjantai-baari kuvan. Musta tuntuu etten ole tätä postannutkaan vielä.

Nää on kivoja tyttöjä. Wendy, meikä, Matilda ja Aua...

Voin tän kuvan siivittämänä kuvitella et oon ulkona tapaamassa ihmisiä, enkä täällä sisällä kuuntelemassa hämmentäviä bändejä, joista en oo koskaan kuullut mitään ja tuskin kuulenkaan tän illan jälkeen.Voisin mennä lukemaan 50 Shades of Greytä, mutta kun pahotan mieleni aina niin pahasti sitä lukiessani. Se on niin kammottavaa kuraa.Ja nyt oon Matildan säälin kohde, koska en saa koskaan actionia ja se saa sitä ovista ja ikkunoista smurffeilta ynnä muilta. Life is hard when you're the unattractive friend. Se ihan lähetti mulle virtuaalisen selän taputuksen. Ei tsiisus mikä kaveri mulla! :DSeuraavaksi varmaan saan tollasen tähden siltä.

Mun elämä on kuin jostain tosi traagisesta Bon Jovi balladista. Ilman sitä ongelmallista eeppistä rakkautta.

Ugh. Taidan mennä maalaamaan itelleni viikset kajalilla, juoda lisää viiniä ja tanssia pitkissä kalsareissani latino-musan tahtiin ympäri huonettani... Ja ton lauseen kirjotettuani ymmärsin, mikä fundamentaalinen asia on mussa vikana.

Se on moro!xo Daughter of Murphy

ps. Rest in Peace Mitch Lucker.


English edit: I'm bored and desperate for love. I just drew fancy mustache with black kohl to my face and am now dancing to hot latin-music by myself (and drinking wine). How's your wild friday night? 
Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti