tiistai 27. marraskuuta 2012

Helvetin Syvin Limbo

Noniin.

Olin jo pitkään suunnitellut tehoiskua Oxford Streetin Topshopiin, aikeinani ostaa ne pirun mustat pehmeät jegginsit. Aamulla heräsin kuitenkin kurkku kipeenä ja muistelinkin, että olin aamulla heräillyt pitkin ja poikin viluun. :/Ulkona satoi ja oli muutenkin vähän kurja olo. Mulla oli kuitenkin kaksi vaihtoehtoa. Joko tehdä koulujuttuja koko päivän tai mennä sinne Helvetin syvimpään limbo-tasoon, eli Oxford Streetille. No, mullahan on tällä viikolla ne Sports Journalismin ekojen juttujen palautukset. Ne on jo valmiita ja tiesin, että kotona mä vain märhetisin niitä ja veivaisin sanojen ja kappaleiden järjestystä edes taakse ja takaisin koko päivän, joten päätin et fuck it. Viimeistelisin ne illalla sit ja menisin päiväksi vähän tuulettamaan hermojani.Ja voi pojat, kuinka mä niitä tuuletinkaan. Vähän hirvittää. En nyt ala setvimään mitä ostin, koska ketään ei kiinnosta. Sen verran voin sanoa, että löysin asioita, mitä olen etsinyt oikeasti tosi pitkään tuloksetta. Vihdoinkin nappasi! :)

Ja vähänkö ärsytti, kun olin siel Topshopissa ja se myyjä poika (tosi symppis kyl) kerto mulle, ettei Topshop enää tee niit Moto Leigh-farkkuja tuumakoossa 27! MITÄ! Ei ainakaan lahkeenpituus 34:lle. Fuq! Olin aivann hajalla ja olisin voinut vannoa, että päälläni olleet housut (sama malli, eri väri) oli tuumakokoa 27. No pyysin sit kokoo 28 ja 26. Sen 26 kohdalla se poika vähä empi kun se näytti niitä mulle. Ne näytti pikkuriikkisiltä, ja mä olin vähän epäileväinen et mahtuisinko niihin. Seki näytti epäilevän. Mutta tiesin, että toi malli on tosi venyvä ja halusin tiukat farkut. Farkut kuitenki löystyy käytössä.

Otin ne siltä epäilevältä myyjältä ja menin sovittaan. se koko 28 oli aivan tajuttoman iso ja löysä. Ei aivan mahdottomat, mut tiesin et käytön jälkeen ne ei ois enää kovin viehättävät. Olin aivan maani myynyt kun silmäilin niitä 26-kokosii farkkui. Tarkastin huvikseni ne farkut mitkä mulla oli omasta takaa jo ja hetkinen -- ne oli kokoa 26/34?!

Vedin siis ne pienemmät farkut jalkaan ja ne istuivat kuin ne olisi tehty mulle. Mun peppu näyttää aivan ihanalta niissä. Täytyy ihan itse sanoa. Melkein tuli tippa linssiin. Oon ikävöiny täydellisii mustia farkkuja siitä asti kun hajotin viime kesänä ne edelliset.

Siitäs sait typerä myyjä! En ole läski. Tosin, ei 28 oo läskiä nähnytkään. Olin koko murrosikäni tuumakokoa 28-29. Välillä taisin kävästä jopa 30, mutta siitä ei puhuta. Nykyisin sanoisin olevani siinä 27/34 kohdilla.

Kassan ja opiskelija-alennuksen kautta kiikutin mun uudet lempparit kotiin. <3 En malta odottaa perjantaita, kun pääsen ulkoiluttaan niitä.

Laurenilta tuli kans viestii, että se oli jo sunnuntaina yöllä pakannu mun Pride Clothing-boksin. So exciting! <3

"To hide the key to your heart is to risk forgetting where you placed it."
Niin toi sormus on referenssi yhteen tatuointiini.


Heh heh heeh...Kävin myös kirjakaupassa ostamassa pari kirjaa iltalukemisiksi. Warm Bodies on aika hulvaton, sen verran voin jo nyt sanoa. Vähän taas siedätyshoitoa tälle idioottimaiselle zombie-fobialleni. Puhuttiin siitä muuten sen myyjättären kanssa siellä kaupassa. Sen mielestä olin oikea inspiraatio, kun uskallan noin uhmata omia pelkojani! Ja toi toinen, "How to Be a Woman" on luultavasti vähän parempi kuin se Wendyn suosittelema pommi "The Rules". No siis, eihän niitä voi edes verrata... Vituttaa, että menin tuhlaamaan siihen kauheuteen rahaa. Toisaalta, yritän ajatella, että mikään lukeminen ole turhaan kulutettua aikaa. Siitähän se Kylmän Kalkkunanki teoria sai alkunsa! Paitsi 50 Shades of Grey, sille ei ole mitään tekosyytä. Hrr...Kotona sitten vedin ruokaa vähän naamariin ja tein niitä koulujuttuja ihan kiitettävästi. Ehdin jopa kirjoittaa vaarille sähköpostia. Olin jo eilen saanut aika hyvälle mallille parin muun kurssin jutut, joten ehkä tää tästä vielä iloksi muuttuu. Kai. Huomenna mä sitten enää vähän stalkkailen muiden jätkien Sports Journalism-kirjotuksia, teen ehkä pari pientä muokkausta, tulostan ja palautan ne.

Täällähän toi projektien ja esseiden palautus on hiukan erilaista kuin Suomessa. Vähän jänskättää, että kuinka tuun handlaan sen, mutta eiköhän tää tästä vielä iloksi muutu. Ja onnenpäivä, huomenna on jo keskiviikko! Sen jälkeen on enää torstai ja sit onkin jo perjantai. <3 tui tui!

xo Daughter of a shopaholic and Murphy

Ps. Zaralla on muutama aivan ihana talvitakki. Joskos aleista löytyisi jotain kivaa sitten joulun jälkeen... :3 Mä alan pikkuhiljaa ymmärtää mun äitiä ja sen takki-fetissiä. Muutettiin muutama vuos sitten ja äiti käski isän kuskata sen farmarilla äidin takit uuteen osoitteeseen. Isä oli vähän kummissaan, miksi kokonainen paku pitäisi varata äidin takeille? Noh, hän laskikin niitä olleen 72. Luit aivan oikein, mun äidillä oli pari vuotta sitten varastossa 72 takkia! Miten se on edes mahdollista?! Miten ne on edes mahtunut mihinkään?! Toisaalta, vanhassa osoitteessa äidin kahden vaatekaapin lisäksi sillä oli varastotilana kokonainen vaatehuone, eteisen kaapeistä 80% sen kamoille, ullakko, ja ulkovarasto. et noniin...

Isähän ilmeisesti toimitti jonkin itsenäisen niiton muuton aikana, koska ne kaikki takit ei koskaan saapuneet äidin uuteen asuntoon 3 kerrokseen...

Anyway, tässä nää mun lempparit Zaran takit. Kaikki on jotain aivan tuhottoman kalliita, mihin mulla tuskin on varaa ikinä.


Joo mä meen nyt pesulle ja lukemaan lisää huomisen läksyjä. tai sit tota Warm Bodies-kirjaa. Tuntuu aivan absurdilta rakkaus Zombi-pojan ja ihmis-tytön välillä. :'D
Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti