maanantai 12. marraskuuta 2012

If I Were a Boy...

Moikkelis moi!


Päädyin pukeutumaan pojaksi eilisen aamupäivän eeppisiin puitteisiin paisuneen paikallisottelun takia. Tossa alla mulla oli ehkä 4 kerrosta kuteita. Mul oli niin rento ja hupaisa olo nois kuteissa. Nauratti vähän kun katoin omaa kuvajaistani. Olisin voinut kuitenkin etukäteen tarkistaa onko ulkona yhtä kylmä kuin viime viikonloppuna. No eihän siellä ollut. Sain sitten melkein sydärin ku kahlasin kuteet päällä metroon, metron saunan pätsissä ja sitten Caledonian Roadin 500 porrasta, kun en helvetti soikoon jaksanut odottaa metron hissiä. Luulin oikeasti siellä ylhäällä, että saan sydärin.

Opetinkin siinä sitten mukavasti heti alkuun Brassi kaverillemme Gabrielalle muutaman suomalaisen voimasanan intohimoisen käytön.

Mun vaatetus herätti aika paljon hämmennystä lähipiirissä: twitter-poikaystäväni (ollaan oltu kimpassa jo 2 vuotta!) Stephen sanoi, että se oli valinnut itselleen eilen tasan samat vaatteet ja Matilda ihmetteli, että miten mä edes kehtasin lähtä ulos kodista ton näkösenä. Ei ihme että mua luullaan rekkalepakoksi. Mun mielestä se oli vähän turhan rajusti ilmaistu. Iitu taas huomautti, että lämpimästi voi myös pukeutua tyylikkäästi. Modenin maailman hullutuksia, sanon minä! 

Plus, kyllä mä Suomessa olisin handlannu summan tyylikäs + lämmin ilman mitään ongelmia, mutta kun se matkalaukullinen mitä tuli tänne pakattua sillon syyskuussa mukaan oli aika rajallinen. Eli piti vähän rakennella tota asukokonaisuutta.

Lopulta luovutin ja tyydyin mukavuuteen ennen ulkonäöllisiä asioita. Hullua, I know!

Arsenalilla oli kanssa eilen iltapäivällä matsi ja sekös lamaannutti koko Piccadilly Linen. Kotimatkalla en mahtunut ekaan metroon edes sisään ja tokalla kerralla jouduin osastoon, mikä oli täynnä jotain Arsenalin huligaaneja. Ne siellä lauleskeli ja hurrasi korvia huumaavan lujaa, kunnes metro lopulta körötteli Arsenalin pysäkille. Ei luoja paratkoon. Charie Hunnamin roolihahmon näköistä miekkosta green street hooligans-leffan tyyliin ei näkynyt. Suuren suuri pettymys.

Päätin illalla sitten panostaa ja näyttää tyttömäiseltä. Vaikkakin jouduin pesemään tukkani jääkylmässä vedessä, koska lämmin vesi oli loppu varaajasta ja lisää se olisi alkanut lämmittää vasta viiden jälkeen. En jaksanut odottaa kuuteen asti.


Mutta sitten Tiia päätti ilmoittaa, että mulla on tosi iso pää.

Kavereilla on kyllä ollut tosi raju tough love-jakso tässä viime aikoina. Kiitti paljon kaverit! :D Haha... Mä tiiän, et stressi on laihduttanu mua (paitsi pyllyä), mut mä en voi sille oikein mitään. En en oo tehny kunnon treeniä koko syksynä ja oon syöny pelkää paskaa, joten oletuksena olisi että mun pitäisi lihoa.

Mutta kun mun vartalo ei toimi ihan sillä tavalla. Tästä puhuttiin tänään jossain toisessakin blogissa, joten munkin on pakko heittää tää kysymys ilmaan (ja siis tää on vain yleinen, eikä todellakaan minkään sortin vastaisku mun kavereille. hei oikeasti! :D): miksi laihuudesta saa haukkua ilman huonoa omaatuntoa, mutta jos teet kommentin jonkun makkaroista, siitä nousee aivan kaamea haloo?

Kyllä mä oon jo muutoksia huomannut jaloissani ja yläkropassa. En oo niin timmissä kunnossa ja lihaksia on kadonnut. Ällöttää.

Tän postauksen pointti kuitenkin on se, että nn vaan voi miellyttää kaikkia. Eikä se haittaa. Tykkäsin tyylistäni poikana, kuin myös tyttönä and that's all that matters. :D

No mutta eilen illalla Skotlannin nummilta etelän lomalle Lontooseen pyrähtänyt Tiina tuli moikkaan mua ja Matildaa. Sen "tuun käymään yhdellä nopealla" muuttuki sitten varmaan viideksi ja pubin pilkkuun. Hupsista keikkaa kun mummohan breikkaa!

L:llä oli vapaailta töistä, joten se ei ollut eilen paikalla. Puolet musta oli ihan tyytyväinen, ettei tarvinnut jännittää sitä, mutta toisaalta olisin halunnu nähdä sen ja miten se käyttäytyy mun kanssa; ollaanko me vielä kavereita, jotain muuta kenties, vai olisiko se ollut ihan täysin awkward opossumi? Nyt sekin kohtaaminen siirty hamaan tulevaisuuteen. Enkä mä edes välitä pahemmin siitä. Hämmentää vain, pikemminkin. hih. Ja ongelma tässä on se, että kun en tiedä mitä se ajattelee, en ole pystynyt lyömään viimeistä naulaa siihen arkkuun ja katselemaan täydellä potentiaalilla Lontoon muuta miestarjontaa.

Jos ihmisillä on ongelmia niiden pitäisi puhua asioista, eikä pullottaa niitä sisälleen. Oon mäki paras puhuja... :D

Ostin lentoliput vihdoinki jouluksi Suomeen. Hurraa! :) Skippaan vikan viikon oppitunnit, koska säästän sillä selvää rahaa ja haluan viettää laadukasta (no tämä on hiukan kyseenalainen asia) aikaa mun mamskun kanssa. Joulun tuun viettämään isän ja sen avovaimon kanssa mökillä Mäntyharjulla. Joulukirkkoa, rauhaa, lunta (toivottavasti) ja hyvää ruokaa... Puhumattakaan hyvästä seurasta. Mökin saunakin on rempattu uuteen uskoon. :)

xo Daughter of Murphy

ps. Näin muuten matsissa eilen city-ketun! se oli tosi muikean näköinen kaveri! Ketut on niin hassuja eläimiä. Nehän on geneettisesti lähempänä kissaa kuin koira-eläimiä, tiesittekö sen?

pps. Mä tiesin että se olis vaan ajan kysymys kun joku toinen yhtä innovatiivinen Robbie-fani tekis tän:


Pin It Now!

4 kommenttia:

 1. Sanoin vaan etta iso paa, en huomannu muutosta sun laihuusasteessa.
  Sit kun oon rikas lupaan ostaa sulle oman spinning pyoran nii voit spinnata missa vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itelläs on iso pää! Osta mieluummin kahvakuula, pääset halvemmalla. Voit sit samalla opettaa miten sitä käytetään. :D

   Poista
 2. Musta sulla on ihan kiva pää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, sullakin on ihan kivan muotonen pää. :D

   Poista