sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kylmä Kalkkuna-Teoria

Fakiiri Fanki Darma, palveluksessanne. Olen parisuhde-expertti, seksuaaliterapeutti ja deittailu-guru. Kiitos, että olet liittynyt seuraani tänä kauniina sunnuntai-päivänä.

Aloitan nyt uuden sarjan täällä Daughter of Murphy blogissa. Jostain aivan utopistisesta syystä mun kaverit kyselee aina multa deittailuohjeita, vaikka mä en ole millään tavalla oikeutettu tai asiasta oppinut (vai olenko?). Nyt olen kuitenkin viime aikoina kaivannut itse apua omaan deittailu-elämääni ja olen huomannut, että muutamalla kaverilla on ollut aika hyviä pointteja ja ideoita. Minä sitten päätin, että näiden ideoiden ja omien luonnostaan eeppisten deittailuvinkkien pohjalta luon tällaisia aivan tajuttoman eeppisiä, luodinvarmoja tekniikoita. Siis teoriassa.

Ja miksi, te varmaan kysytte? Koska deittailu on tosi hankalaa. Se ei ole suoraviivaista ja yksinkertaista. Se ei mene niinkuin kirjoissa, saduissa, elokuvissa ja tv-sarjoissa. Deittailu on perseestä. Siispä, ehkä tästä täysin järjettömästä juttusarjasta on jotain hyötyä jollekin vielä enemmän torvemmalle tytölle kuin mulle.

Mulla oli myös todella tylsää lauantai-iltana ja olin liian darrassa ja väsynyt tehdäkseni läksyjä.

Nähkääs, mä kerään mun ympärille miehiä, jotka on mulle kavereita. Niiden kanssa mulla ei ole mitään ongelmaa. Kaikki on aina ihan fine, mulla on hauskaa. Niiden kanssa mä oon fiksu, hyvällä tavalla toope, hassu, huumorintajuinen ja tarpeeksi mystinen. Mä en jännitä niitä. Mut sitku tunget yhtälöön sanan ihastuminen, niin mä menen aivan jäihin. Olen todistanut omassa käytöksessäni aivan tyädellisen 180-asteen käännöksen siinä vaiheessa kun olen tajunnut pitäväni jostakin, jota ennen pidin pelkkänä kaverina. Ei ollenkaan hyvä. Ja mistä se mahtaa johtua? Luojan kiitos mä olen nyt havahtunut ja haluan auttaa sielunsiskojani tämän juttusarjan avulla!

Mikä on Kylmä Kalkkuna?


Kylmä Kalkkuna tarkoittaa sitä että kohdellaan kiinnostuksen kohdetta kuin kylmää kalkkunaa. tai olet itse kylmä kalkkuna, jota ei kiinnosta ihastuksen kohde näennäisesti ollenkaan. Tarkoituksena on käyttää hyödyksi tarkoin valikoituja ja hyväksi todettuja kikkoja. Mm. kuminauha-efekti, jossa ihastuksen kohde lipuu kauemmas, sen pitää antaa mennä ja venyä kuminauhan lailla, kunnes se pamahtaa takaisin sun huomaan. Tietenkin, Kylmän Kalkkunan kohtelussa on olennaista olla edelleen näkyvillä ja nauttia elämästä, mutta ihastuksen kohde täytyy pitää kädenmitan päässä.

Kylmässä Kalkkunassa periaatteessa ignoorataan ihastuksen kohdetta, noin pähkinän kuoressa.

Kylmää Kalkkunaa on tarkoitus käyttää ennen deittailua, mahdollisesti tapailun alkuvaiheessa. Sen jälkeen kun on tiedostettu, että ihastuksen kohteella on tunteita sinua kohtaan ja sinulla on tunteita häntä kohtaan (obviously). Jos aloitat Kylmän Kalkkunan ennenkuin mitään ei ole varmistettu, siinä ei ole ymmärrettävästi mitään järkeä.

Eilen mulla paloi päreet. Niinku tosi peri-suomalaisesti "Vittu perkele saatana"-tyyliin. Seurataas mun perjantai-iltaa pikaisesti, vähän kuin helppona case studyna.Tiesin, että L olis töissä perjantaina, mutta olin varautunut siihen. Mua oltiin briiffattu ja sparrattu monelta eri suunnalta ja olin suunnitellut idiootin varman sotasuunnitelman. Kaikki menisi hyvin. No big deal.

Matkalla juhliin mä toistin varmuuden vuoksi mantraa: Robbie Williams sanoi sua kauniiksi, muista Avenged Sevenfold 2008, muista Sonisphere 2009, muista Berliini 2009, Hollywood 2010... Sä oot fine, Fanni.

Mutta kaikki valmistautuminen menikin sitten taas ihan kananreisille, kun Iitun kanssa käveltiin baariin ja ennenkuin ehdin edes huokasta tai nähdä yhtään mitään tai ketään, joku helvetin L oli jo spotannu mut ja vinkannu baaritiskin takaa.

...Niin, mites ne sotasuunnitelmat? Tän ei pitänyt mennä näin.

Jos olisin fiksu ja jos se ei olisi ollut mun parhaan kaverin synttärit, mä oisin saman tien kääntynyt ja häippässy kukkuloille turvaan, mutta eilen mulla ei ollut sitä mahdollisuutta. Koin sellaisen kehon ulkopuolisen kokemuksen, jossa ikään kuin katsoin itseäni ulkoapäin. Näin liikkuvani ja puhuvani, mutta mulla ei ollut mitään kontrollia asioihin. Se oli kuin olisi katsonut jonku katastrofaalisen junaonnettomuuden etenemistä. Kammottavaa, etkä voi tehdä asialle yhtään mitään vaikka kuinka haluaisit.

Kaikki meni enemmän tai vähemmän päin prinkkalaa.

Uskomatonta on myös se, miten yksinkertaiset asiat tuntuu niin hankalilta ja monimutkasilta. esim käveleminen tai puhuminen tai pussaaminen. Miten myös mun pienenpienet rinnatkin voi onnistua olemaan kaikessa tiellä? Uskomatonta. Mun mieli ei saa itteään käsittämään miten se on edes fyysisesti mahdollista.

Yritin pitää kiinni viimeisillä voimillani sotasuunnitelmasta (Kylmän Kalkkunan protomuoto), mutta joillakin pojilla on aika vahva charmi, varsinkin silloin, kun ne tietää että se puree kohteeseen.

En tykkää kun en ole tilanteen herra. Ja eilen en todellakaan ollut tilanteen herra kun L yritti opettaa mua tekemään cosmoa kädestä pitäen ja hihitti sitten mun täriseville näpeilleni ja pöllämmystyneelle ilmeelle. It's not ok! Tosin, oon aika varma että se itekki vähä jännitti. :]

Mua kismitti ja turhautti (ja nolotti) niin paljon illan päätteeksi. Oli aika aloittaa Operaatio: Kylmän Kalkkuna.

Koska sä et voi flirttailla mun kanssa ja käyttäytyä niinkuin se on viime viikkoina käyttäytyny ja taas vältellä mua koko illan, paitsi sillon ku alan puhumaan muille miehille niin heti käyt muistuttamassa olemassaolostasi. Yleensä käyn sanoon sille moikka kun lähden, mutta eilen mä marssin ulos ja tiesin et se oli jo tulossa siihen perus kohtaamispaikalle, mutta käänsin sille vain selkäni ja jätin sen kuin nallin kalliolle. Magnificient, tai ei, mulle tuli parempi mieli. Ainakin hetkeksi.

Kylmä kalkkuna. Upea, mahtava, kylmääkin kylmempi tundran talvissa kasvatettu muhkea kalkkuna. Se mä olin.

Kylmä Kalkkuna käytös on hankalaa ja se ei ole kivaa. Se vaatii kovaa mielenlujuutta ja itseluottamusta. Sen takia valtaosa yrityksistä menee yleensä mönkään. Ne puppy dog-silmät ja läheisyyden kaipuu ovat todella isoja sudenkuoppia, mutta trust me on this: pysykää vahvoina, koska muuten kaikki vaivannäkö on turhaa.

Joko se äijä tulee ympäri ja yrittää kovemmin, tai sitten se jatkaa elämäänsä ja sä voit jatkaa omaasi; säästyt paljolta vaivalta ja et tuhlaa aikaasi toivottomaan tapaukseen.

Ja jos L:llä jäi jotain hampaankoloon, sillä on mun numero. Mut vissiin sil on niin paljon draamaa sen elämässä ja joku kriisi, et se ei nyt vaan pysty. /sarkasmia.

On myös erittäin todennäköistä, että tää on jo menetetty tapaus. Nähkääs, Kylmä Kalkkuna-käytös pitäisi vihkiä käytäntöön mahdollisimman varhaisessa vaiheessa uutta ihmissuhdetta. Mielellään jo ensimmäisen merkityksellisen keskustelun aikana. Pitää kuitenkin muistaa, miten veteen piirretty viiva Kylmällä Kalkkunalla ja pelkällä välinpitämättömyydellä -- jopa tylsistymisellä-- on. Ole läsnä, mutta älä liikaa.

Eli, tällä hetkellä mun kannattaa siirtyä uusille apajille. Ensi kerralla otan Kylmän Kalkkunan aiemmin käyttöön ja en anna itseni ihastua ennenkuin olen 110% varma saaliin olevan koukussa. Helpottaa jokaisen elämää huomattavasti. Itse aion mennä tänään katsomaan taas jalkapalloa. Ehkä kaukaa komea ruotsalainen on pelaamassa. :3

Toisaalta, pojista ei koskaan tiedä. Ongelmallista on se, että jo näin alkuvaiheessa deittailun taivalta tapailun ärsyttävimmät piirteet alkavat tulla esille.

Mä tiedän ja ymmärrän täysin, että mulla on vissiin tosi hauska leikkiä ja pelleillä, mutta se ei tunnu musta kovin kivalta. Ennen kaikkea, en tykkää kun mua ignoorataan eka monta viikkoa ja sit käyttäydytään ku mitää ei ois tapahtunut.

Se menee normaalisti niin, että mä ignooraan sua eka ikuisuuden ja sä joudut tekemään töitä sen eteen että annan sulle aikaa. Ehkä tää on taas jotain "Maista omaa lääkettäsi, Fanni! Tältä se perkele tuntuu!"

Ja tällä hetkellä oon ihan varma et mun kylmä kalkkuna-käytökseni ei johda mihinkään muuhun kuin siihen että joudun tulevaisuudessa maksamaan mun cosmoista täyden summan. Yhyy... Toisaalta tein oman päätökseni ja oon mieluummin Kalkkuna kuin Epätoivoinen Pulu (Kylmän Kalkkunan vastakohta. Synonyymi: Bella Swan.). Maksan sitten koko hinnan juomista, olkoot niin.Mikä Kylmän Kalkkunan tarkoitus sitten on? Se tunne, kun tuntee kontrollin ja vallan lipuvan sun sormien välistä on aika ikävä fiilis ja kukaan ei tykkää siitä. Kylmän Kalkkunan kohtelun tarkoitus on antaa sulle takaisin tota päätäntävaltaa, unohtamatta sitä, että se mies luulee olevansa kontrollissa. Deittailussa tytöt tekee useimmiten kaiken liian helpoksi miehelle. Where's the fun in that? Miehet on primitiivisiä olentoja. Niiden täytyy tehdä töitä saavuttaakseen saaliin. Joo, mä tein just saalistusvietti-viittauksen. Olen syvästi pahoillani tästä.

Mulla on nyt omassa tilanteessa sellainen olo, etten vaa jaksa tommosta pelleilyä. En varsinkaan joltain baarimikolta, jonka olemassaolon tajusin vasta vähän aikaa sitten.

Kissanainenkin sanoo et se on tosi väsyny sun bullshittiin hei. :D

Vaikka mä vitsailen aina, että mä tuun elämään vanhana mun 20 kissan kanssa talossa, jota koko naapurusto karttaa ja tuun käyttään omituisia ryijyjä vaatteina, ja haisen Chanel Vitosen sijasta kissanpissalta ja oksennukselta, newsflash my fellas: EMMÄ OIKEASTI HALUA SITÄ ELÄMÄLTÄ. :D


Mä jatkan nyt mun villiä Buffy Vampyyrin Tappaja maraton-viikonloppuani. Ja pidän teidät informoituna mun super jännästä deittailuelämästäni.

xo Daughter of Murphy/ Fanki DarmaLisenssoitu Parisuhde-asiantuntija, Seksuaaliterapeutti ja Deittailu-Guru.

ps. Kylmän Kalkkuna idean keksi Iitu. Creditit siis hänelle, The Original Mean Girl.

pps. Alkää ottako tätä hirveen tosissanne. Tää on suurimmaksi osaksi huumoria.
Pin It Now!

6 kommenttia:

 1. Keksiminen on eri asia kuin toteutus. Se vaatii luonnetta ;)
  Good girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks. Yritin parhaani mukaan kunnioittaa sun ideaa. :D

   Poista
 2. oot hullu!! XD ja urpo... anna sille toinen mahdollisuus, pojat on poikii. niitten kaa ei kannata alkaa pelaa, ei ne kuitenkaan osaa..

  VastaaPoista