torstai 1. marraskuuta 2012

Murphy

Voi kyllä, mulla oli ennen blondi tukka. Ihan 23 ja puoli vuotta.

Tässä on mun elämäni ohjenuora:

1. Murphy's Law
If something can go wrong, it will.

2. Murphy's Law
If anything simply cannot go wrong, it will anyway.

3. Murphy's Law
Left to themselves, things tend to go from bad to worse.

4. Murphy's Law
Matter will be damaged in direct proportion to its value.

5. Murphy's Law
The chance of the bread falling with the buttered side down is directly proportional to the cost of the carpet.

6. Murphy's Law *
The buddy system is essential to your survival; it gives the enemy somebody else to shoot at.

7. Murphy's Law
Technology is dominated by those who manage what they do not understand.

8. Murphy's Law
The opulence of the front office decor varies inversely with the fundamental solvency of the firm.

9. Murphy's Law
Tell a man there are 300 billion stars in the universe and he'll believe you. Tell him a bench has wet paint on it and he'll have to touch to be sure.

10. Murphy's Law **
The first myth of management is that it exists.

Mistä Murphy sai alkunsa? Murphy on itse paholaisen äpäräksi syntynyt epäonninen demoni ja kuuluisa filosofi. Toisaalta, Murphy saattaa olla myös itse Saatana, joka on naamioitunut tavalliseksi ihmiseksi.

Yleisesti ottaen, Murphyn elämäntehtävä on mun elämäni sekoittaminen ja järjestely oikeasta järjestyksestä väärään. Muprhy vihaa suunnitelmia, työntekoa ja yleisesti ottaen kaikkea mitä mä pidän itselleni rakkaana ja tärkeänä. Paitsi mun kissoja, niitä se rakastaa, koska Oona ja Oliver on luultavasti osa sen jotain kieroutunutta armeijaa.

Toisaalta, Murphylla on eeppinen huumorintaju, mitä mä arvostan (jopa niinä synkkinä hetkinä kun kiroan sen nimeä dramaattisesti ja puin nyrkkiä taivaalle). Varsinkin silloin, kun vitsi tulee kosahtaan mun omaan nilkkaan. Niinkuin se 9 kertaa 10 tekeekin.

Murphyn tilannetaju on äärimmäisen tarkka. Murphy ei koskaan missaa tilaisuutta pilata mun päivää tai herkkää hetkeä.

Ensimmäisen kerran mä ja Murphy kohdattiin Halloweenina 2010. Vietämme siis näinä päivinä 2-vuotis juhlapäiväämme. Ehkä sen takia juuri tämä viikko on ollut niin uskomattoman raivostuttava... Miten mä en tätä aiemmin ollut ottanut huomioon?!

Murphy oli siivonnut mun ja Tiian hotellihuoneen (oltiin Lontoossa katteleen mun elämäni suurinta tragediaa ja rakkautta, Avenged Sevenfoldia). Todellisuudessa, Murphyn puunauksen jäljiltä meidän huone oli sotkusemmassa kunnossa kuin se millasena oltiin se aamulla jätetty. Seinälle hotelli oli järjestänyt pienen taulun, mihin siivooja joka päivä kirjasi puumerkkinsä. Sinä päivänä tauluun oli huteralla, lapsenomaisella käsialalla Murphyn vihreää tussia apuna käyttäen kirjattu nimi "Murphy".

Loppu on historiaa. Toisin sanoen, sun olisi pitänyt olla siellä hotellihuoneessa sinä iltana ja Lontoossa seuraavina päivinä (Ellu ja Tiia, katson teitä nyt) ymmärtääksesi mikä Murphy on miehiään.

Murphyllä on myös nettisivut, http://www.murphygroup.co.uk/, mutta mua ne ei viilaa linssiin lainkaan. Kyllä minä tiedän mikä on Murphyn todellinen elämäntehtävä.


Nimittäin mun elämäni ohjailu.

xo Daughter of Murphy

*) Viitaten kohtaan 6, osoitan nyt teitä, rakkaat toverit, jotta ymmärrätte miksi jaksan kaikkien näiden vuosien jälkeen yhä teidän jatkuvaa potaskaanne.
**) Viitaten kohtaan 10, Sen verran mäki olen oppinut, että voin sanoa että niimpä. Management, what management?
Pin It Now!

2 kommenttia: