torstai 15. marraskuuta 2012

One Ring to Rule Them All

Heipparallaa!


Kävin vähän City-Kampuksella moikkaamassa Matildaa. Se siellä pakersi sormuksia. Oli jännittävää.On se kyllä varmaan niin eri tavalla palkitsevaa nähdä fyysisesti kovan työn tulos aina päivän päätteeksi. Kylhän mäki nään sen, kun oon kirjottanut jonku tekstin ja oon sillee, täs tää nyt on... Emmä osaa selittää tätä mun pointtia. :D Ehkä en jaksa ees yrittää, mulla on aivot vähä puuroa tänään!


Meillä on tällä viikolla Enchantment week, eli tavallisii luentoja ei ole, vaan tilalle voi ilmoittautua erilaisiin aktiviteetteihin. Jänskää, nimittäin eilen käytiin London City Hall-vierailulla. Siitä vähän enemmän seuraavassa postauksessa. Tänään on luento ja dokumentin ensi-ilta sellaisesta naisjournalistista, joka on tehny dokumentin naisten tilanteesta Afganistanissa. Mielenkiintosta kuulla millaista on olla naisjournalisti ja sotajournalisti. Tästähän oli puhetta sillon aiemmin syksyllä, kun se BBC:n sotakirjeenvaihtaja tuli jutteleen meille. Huomenna on vielä luento/paneeli musiikin, pop kulttuurin ja politiikan yhteentörmäyksestä. Se kuulostaa varmaan mulle kaikkein mielenkiintoisimmalta jutulta, yllättäen. ;)

Ja siis mitä helvettiä on tämä Suomen mediassa ollut juttu siitä, että jotkut idiootit on jaksanut alkaa netissä kesksutelupalstoilla valittaa siitä, että myyjät kysyy "laitetaanko pakasteet pieneen pussiin?"-juttua. Niinku oletteko te ihan tosissanne? Se on a. kohteliasta b. osa hyvää asiakaspalvelua. c. se on osa sen toimenkuvaa ja esimies/kauppa mitä varmimmin vaatii, että se kysymys esitetään. Ihanko oikeasti, haittaako se oikeasti jotakuta noin paljon? Ja mulla ainakin herää tässä vaiheessa kysymys, että jos haittaa niin siinä vaiheessa voi kysyä itseltään, että onko mun elämässä tarpeeksi sisältöä ja pitäisikö keskittyä johonkin hiukan enemmän olennaiseen kuin siihen, että myyjä yrittää pitää sun ostokset hyvässä kunnossa. Mä voin taata, että se myyjä ei tarkoita mitään pahaa tai halua ärsyttää sua sillä kysymyksellä. Se ei tahdo tehdä kiusaa kysymällä sitä. Ai että mä vihaan sellaisia asiakkaita, jotka luulee että myyjän syvin olemus on ärsyttää ja kiusata asiakasta. Newsflash, ei se ihan niin mene.

Miettikää miltä tuntuu, kun pääsette kotiin ja alatte purkamaan kauppakassejanne, mutta huomaatte, että joku kalapakaste tai lihatiskiltä ostetettujen pihvien (nääki kuuluisi laittaa pieneen pakastepussiin) verinen neste on vuotanut teidän salaattien ja tuoreiden paperipusseissa olleiden pullien ja pastejoiden päälle. Mua ainaki vituttais.

Jos ette halua pakasteita pussiin, pyyntöön voi kohteliaasti kieltäytyä. Se on sitä normaalia ihmisten välistä kanssakäymistä (erittäin kevyttä sellaista), vai pelkäävätkö näin monet suomalaiset oikeasti näin paljon sosiaalisia tilanteita?

Menkää oikeasti sinne museoon siitä...

Ja mä en oikeasti kestä, että kirjotin tästä asiasta just näin pitkän avautumisen. En vain voi kestää suurta osaa noilla kaksplus. ynnä muilla vauva.fi sivustoilla käyviä kotiäitejä, jotka on mitä ilmeisimmin ja valitettavimmin menettänyt otteen todellisuudesta. :/

Mä katon nyt viel vähä Hamish&Andyy ja alan sit valmistautuun päivän grillaukseen.

xo Daughter of Murphy

English Edit: My Friend Matilda is a silversmith. 
Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti