maanantai 26. marraskuuta 2012

Some Midnight Therapy

Nyt mulla on hyvä olo. :)

Unohdan nyt hetkeksi sen, että valmituttuani mulla on varmaan miljoona euroa opintolainaa ja päätin, että tarvitsen jotain uutta. Ja äiti oli antanut mulle 100 euroa mielen parantamis rahaa viime viikolla. :) Ihana äiti.<3

Paras meikkivoide sivellin. ikinä. Sigman F80 - FLAT KABUKI. Mun edellinen elää tekohengityksellä tällä hetkellä. Oon tuhonnut sen lopullisesti. Toisaalta, oon käyttänyt sitä enemmän tai vähemmän päivittäin viimeset kaks vuotta. Se tekee meikkaamisen aloittamisesta luksuksen joka kerta. Mä en oo koskaan ollut tykännyt meikin pohjan tekemisestä, ennenkuin hankin rikkaina aikoinani Sigman tämän kyseisen siveltimen ja sen parhaat kaverit, F82 - Round Kabuki ja F88 - Flat Angled Kabuki siveltimet. Toi vegaaneille sopiva sarja on sen jälkeen kasvanut paljon isommaksi -- ja kalliimmaksi. :/

Jos en nyt ihan väärin muista, niin kaks vuotta sitten noi siveltimet olis ollut erikseen ostettuna 14 dollaria, nyt ne on 18 dollaria. :/ phyih! Mutat en pysty (enkä halua) enää tekemään pohjaa muilla siveltimillä tai meikkisienellä. En vain kykene. Ja koen, että jos jatkan kitsastelua, niin tästä luksuksesta en halua luopua.

Mä rakastan meikkaamista ja meikkejä. Ja se on se. Nyt pitää vain malttaa odottaa että saan ton rakkaan luokseni tänne. Tiedän, että monille kavereille mä ja meikkaaminen on aika iso vitsi. MUTTA MULLE SE EI OLE! Meikkaaminen on taidetta! :D

Okei, moving on... Sitten kävin vetämässä Pride Clothingin Black Friday Salesta yhden topin ja sen joululahja-lista postauksessa vilahtaneen viininpunaisen Hi/low paidan. :3So Exciting!

Mulla oli myös ostostlistat jo klikkausta vaille valmiina Asoksella ja Forever21:lla, mutta totuus on se, etten oikeastaan tarvi muuta. toi harmaa toppikin oli vaan sellanen: "nooh, sen sais nyt halvalla." ja Priden noi topit sopii mun vartalomallille tosi hyvin. Ja rakastan tyylikkäitä, aitoja statement-paitoja. Ei tommosii löydy HooÄmmästä tai Ginasta.

Halusin myös ostaa noi, koska mulla on nyt vähän aikaa ollut tosi epävarma olo itseni kanssa... Mutta Laurenilta ja Jasonilta saaduissa kuteissa on vaan sitä jotain ytyä, mikä saa mut aina paremmalle mielelle. Mulla on hyvä ja itsevarma olo Priden vaatteissa.

Suosittelen siis, että jokainen tätä blogia lukeva luottaa mun sanaan ja pistää tilauksen menemään Pride Clothingille, Black Friday Sale päättyy muistaakseni huomenna keskiyöllä. Kello tikittää! ;)

http://shop.showsomepride.com/ <- Kliketi klick klick!
http://blog.showsomepride.com/

Mä meen tästä nyt pesemään naamani ja sitten nukkumaan. Hirveä pino rästiin jääneitä koulujuttuja odottaa mua huomenissa!

xo D o M

Ps. Saatan myös tiistaina käydä Topshopilla ostamassa ne pirun mustat farkkuleggarit vihdoin ja viimein. Koska mun peppu näyttää niis parhaimmalta ja saan 10% alennuksen. :3 Mulla oli edelliset parisen vuotta käytössä, kunnes vetoketju pamahti rikki. Jokainen tyttö tarvii mustat hyvin istuvat farkkuleggarit. Ainaki mun mielestä.


Ainiin tässä on kuva musta ja Matildasta toissa viikonlopulta. <3 Onhan se aika epäselvä, mutta meistä ei oo kauheesti ollut viime aikoina yhteisiä kuvia.
Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti