tiistai 13. marraskuuta 2012

"Tää on niin voitettu juttu"


...Vai onko?

Kyseessä on Radio Novan kilpailuun lataamani kuva. Osallistujista paras saisi 2 lippua Robbien keikalle Lontooseen. Mulla ei ole varaa lippuihin ja tiedän ettei ole Matildalla tai Norallakaan. Haluan hemmotella mun kahta parasta ystävää ja voittaa heille siis liput. Plus, näin saisin Noran tänne Lontooseen pariksi päiväksi. Ette ehkä usko, mutta mulla on aivan tautinen ikävä.

Jos mä voittaisin ton, niin kumpikaan noista ei kyllä saisi synttäri- tai jouluahjaa enää ikinä multa. Sellasen keikan nimittäin olen valmis jättämään välistä, että tytöt pääsisi näkemään Robbien livenä. Vähän itkettää ja tiedän että ne kyyneleet tulisi olemaan verisiä, jos voittaisin liput heille ja itse jäisin areenan ulkopuolelle. Joskus täytyy vain olla epäitsekäs. <3

Kilpailun sääntönä oli periaatteessa, että kisaan osallistutaan yhdellä kuvalla, se otsikoidaan ja lyhyesti kerrostaan kuvan tarina ja miksi juuri se pitäisi valita voittajaksi. Mullahan tässä on yksi kuva, joka on kollaasi... Joten varmaankin Radio Nova diskaa mun entryn. Plus, ne tuskin jaksaa lukea tota mun kuvan esittelyä. :D

”Missio: Blonde Touragen Eeppinen paluu!”

Blondetourage koostuu kolmesta sielunsiskosta, jotka jakavat intohimon musiikkiin ja hauskanpitoon.

Tällä hetkellä kaksi meistä asuu Lontoossa ja yksi edelleen Espoossa. Ikävä on suunnaton. Robbie Williams on yksi niistä artisteista, joka on yhdistänyt meitä päivästä yksi lähtien.

Minulla oli viikko sitten ainutlaatuinen tilaisuus tavata Robbie, mutta kokemus jäi hirvittävän vaillinaiseksi, sillä rinnaltani ei löytynyt Noraa ja Matildaa. Yleensä olemme kokeneet kaikki eeppisimmät seikkailumme yhdessä (Esim. Muistatteko muutama vuosi takaperin Anastasian Suomen keikan? Me opetimme Anastasialle lastenlaulun ”Mörrimöykky” sanat Suomeksi.).

Meillä kaikilla on ollut aika rankkaa omilla tahoillamme viime aikoina ja haluan hemmotella parhaita ystäviäni tällä konsertilla ja matkalla. Itselläni ei olisi ikinä ollut kuitenkaan varaa ostaa hirvittävän kalliita keikkalippuja, sillä olen opiskelija ja minunkin tarvitsee syödä (yllättäen).

Kaiken lisäksi, yksi meistä viettää syntymäpäiväänsä kyseisten keikkojen aikana, joten olisi hirvittävä vääryys pitää Blondetourage erillään merkkipäivän aikana.

Rakas Radio Nova, vetoan teidän syvimpiin tunteisiinne. Voitto merkitsisi meille kaikille enemmän kuin mikään muu. Lupaamme, ettemme enää ikinä pyydä mitään muuta keneltäkään; emme lahjoja joulupukilta tai edes keskiyön serenadia Avenged Sevenfoldin kitaristilta.

Kiitän sekä itseni, että Blondetouragen puolesta!

ps. Lupaamme, että jos tuette Blondetouragen jälleenyhdistämistä, Lontoo, O2-Areena ja Robbie ei tule enää koskaan olemaan entisensä. ;)
Että jos on tylsää, Novalle voi pistää viestiä, et ois hirmu kiva jos meidät valittaisiin.

Ja mä tiedän että paljastin tän kultakimpale-kisan just vaikka kenelle potentiaaliselle kiljapilija/voittaja-ehdokkaalle, mut luotan siihen, että mun tarina ja kuva(se on vain yksi tiedosto, eli yksi valokuva. ei siinä ohjeessa puhuttu mitään kollaasien kieltämisestä!) on niin päheitä, et kukaan muu ei enää kehtaa ees yrittää osallistua.

Tosin, Novan tuntien, ton kisan voittaa joku Joensuulainen Ritva, jonka marsu on nimetty Robbien mukaan...

That being said, mä lähden tästä nyt moikkaan mun kavereita, jotka on lomalla Lontoossa. :) Laters!

xo Daughter of Murphy

ps. Norallakin on blogi. http://rock-n-rollqueen.blogspot.co.uk/ 
Pin It Now!

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti saatte liput, voin niin samaistua tekstiisi, asutaan parhaiden ystävieni kanssa myös jos ei nyt ihan eri maissa niin kuitenkin tosi pitkällä toisistamme! :) Tsemppiä kisaan!

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Se on kyllä niin suurin vääryys, kun ei voi ystävien kanssa hengata milloin huvittaa, koska välimatka on niin suuri. :/

   Kiitos tuesta! :3

   Poista