torstai 20. joulukuuta 2012

Hiukset vol. 1

Olen menossa perjantaina kampaajalle. En oikein tiedä mitä tekisin tällä kertaa... Mun piti mennä sinne Vidal Sassoon koulun rääkkiin, mutten ehtinyt ennen joululomaa, joten päätin että meen vanhalle luottokampaajalleni. Tyyppi tulee varmaan taas itkeen verta, kun näkee miten surkeassa kunnossa mun leikkaus ja väri on.

Oon kuitenkin halunnut ja pyrkinyt haalistuttamaan tota punasta niin hyvin, kuin mahdollista, koska haluan vaaleamman punaisen, tai ns. luonnollisemman värisen punaisen tukan.

Tässä vähän inspiskuvia.

Väri:





















Leikkaus:










Aika yhden naisen paraatihan tää inspis-postaus oli, mutta periaatteessa tämä alla oleva kampaus ja väri ois se mitä mä tällä hetkellä (ja aika pitkään jo) eniten tältä feldalta haluaisin. Valitettavasti leikkauksen ja värin puolesta se on mahdotonta, koska mun likaisen punaisesta tukasta ei saa tommosta blondin ja pinkin ja persikan sävyjen sekamelskaa millään. Toisekseen, toi leikkaus on muuten ihan saavutettavissa, mulla on vaan tämä etutukka-härpäke, mistä oikeastaan tykkään... Eli se kyllä pitää pysyä. :]

Pitää puhua kampaajalla, mutta oikeastaan en tällä kertaa jaksaisi mitään taistelua tai selittelyjä. Haluan vaan siistin tukan ja nätin leikkauksen.


xo D o M
Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti