keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Home Sweet Home

Ihanaa olla kotona!

Mun lento oli eilen ihan roimasti myöhässä teknisen vian vuoksi. Kaikki muut mahdolliset lennot tuli ajallaan Suomeen, mutta se ainut lento, se Finnairin perus päivävuoro, se oli myöhässä.

Murphy.

Jo lähtöselvityksessä virkailia ilmoitti mulle, että se kyseinen kone ei ollut vielä edes noussut Suomesta. Myöhemmin selvisi, että kone oli ollut jo rullaamassa kiitoradalle Helsinki-Vantaalla, kun siinä oli huomattu tekninen vika. Se vika oli sitten ollut sen verran vakava, että kone oli käännytetty takasin, koko lasti ja ihmiset siirretty uuteen koneeseen ja se lento olikin päässyt lähtemään 2 tuntia myöhässä.

No joo, mieluummin lennän turvallisesti. (sain just viestin, että Matildakin on vihdoinkin Suomessa, jee!)

Ehdin sitten taas uudelleen tutustua Heathrown lentokenttään. Söin joululounaan Pretillä, join kahvia Starbucksissa ja kävin ostaan konjakkia isälle Duty freestä. Niin ja lankesin ja ostin myös uuden hajuveden, vanhan luottotuoksuni Burberryn Beatin.Mietin pitkään sen ja CK:n Shockin välillä, minkä sain viime jouluna. Molemmat on mun ultimate lempparituoksuja, mutta päädyin tällä kertaa Beatiin. Tosta CK:n omasta on vielä rippeet jäljellä.Toivon syvästi, että kukaan ei oo muistanu mua jouluna hajuvedellä... :D

Isä odotti kentällä ja kuskas mut lumisen Suomen halki kotiin Espooseen. Ihana isä! Se menee normaalisti nukkumaan ennen kymmentä illalla, joten oon niin kiitollinen että se ei hyljänny mua vaan odotti keskiyöhön asti omaa Tunkion Tuhkimoaan, eli meikää. ;D

Oliko muuten aivan uskomatonta vetää happea ekan kerran sisään astuessani ulos Helsinki-Vantaalta? Tuntu aivan mielettömän virkistävältä! Ah, mielettömän ihanaa!

Kotona odotti uninen ja kipeä äiti, Nora ja mun katit. Niin, ja tee-kupponen ja niitä samperin lohileipiä.


I'm in heaven! Äskön vedin pari kuppii glögiä ja pipareita. Ja värikkäitä turkinpippureita, tietenkin.

Nyt meen äidin viekkuun kattoon Härmän. Peri-Suomalaista! ;D Oon tosi väsy yhä kyl, niin en jaksa enempää tilittää fiiliksii.

Pus pus, huomiseen!
Pin It Now!

2 kommenttia: