sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulun Ihmelapaset

Heipparallaa!


Eilen juhlittiin siis tyttöjen kanssa meidän pikkujouluja. Istuttiin iltaa Iitun luona, Kensington Olympian kupeessa. Iitun ja sen poikaystävän kämppä on aivan unelmapaikalla! Jos mulla ois poikaystävä, niin haluisin kanssa asua sellasessa kämpässä. Iitu on tunnustanut olevansa vähän joulu-fani, mutten ollut tajunnut (vaikka kaikki merkit oli ilmassa), miten suuri joulun ihmelapsi se onkaan. Niiden kämppä oli täynnä kaikkee jouluun liittyvää: oli poroja, pukkeja, valoja, joulukuusi, joulukukkia, punaista, vihreetä ja valkoista. Ja kynttilöitä. Erittäin tunnelmallista. Joululaulut raikas läppäristä koko illan ja sitä rataa. Epäilen, että jos Iitu kuuluis kirkkoon, niin sieltä ois varmaan jostain kahvipöydän nurkasta löytynyt joku miniatyyri joulu-kuvaelma. Onneksi se ei siis kuulu, koska se ois saattanut jo olla vähä liikaa. Joulutortut ja glögi olisivat tosin kruunanneet illan, mutta pakko mennä niillä mitä on. :[ Reilun viikon päästä sitten.

Ehdotankin jo nyt tässä siskolleni ja äidille, että tiistaina illalla kun saavun kotiin, meillä on tuoreita joulutorttuja, glögiä ja kaapissa kylmäsavustettua lohta ja jälkiuuniruisleipää. Ihan. Oikeasti. Mä en tiedä mitä tapahtuu, mutta luulen, että mulla saattaa revetä pää jos tää ei oo keissi. pus pus!
Me oltiin alunperin suunniteltu, että tehtäisiin pipareita. Mutta ei me löydetty mitään valmistaikinoita, vaikka kuinka etittiin. Luulin, että piparit ois joku kansainvälinen juttu. Gingerbread Man ja kaikki. Niinku, Shrekissäki on se piparkakkumies, joten tietenkin pipareita nyt briteissäkin on? No ei muuten ole.

Tai on, mutta niissä ei sitten oteta lukuun sitä, että monet meistä ei voi syödä maitoo ja kananmunaa. Esim. vegaani piparit, haloo? Ehkä se on vaan mä.


Ostin Iitulle ja sen poikaystävälle joulu/tuparilahjaksi tommosen joulukukan. Se mun kukka (olen ristinyt sen nimeksi Tuula) on kasvanut kaksinkertaiseksi ja näyttää nauttivan elämästä mun ja mun karvaisen jengini kanssa.

Olin kysynyt, että olisiko niillä jotain mitä ne oikeasti tarvitsee? Siis jotain halpaa ja hyödyllistä, mutten koskaan saanut kovin selkeää vastausta, joten päätin ottaa ohjat omiin kauniisin kätösiini. Se oli joko vähän vettä tarvitseva kukka tai vessapaperia.


Huomatkaa Iitun ja mun ihanat aiheeseen sopivat korvakorut? Matilda ei raaskinut vielä käyttää omiaan (jotka se sai multa synttärilahjaksi), kun noiden korvakorujen taso nyt on mitä on.

Oon muuten kirjaimellisesti kurkkuani myöten täynnä tätä pyhän kolminaisuuden helvettiä, missä asun: Etelässä on Arsenal ja idässä on Tottenham.Ja jotenkin aina, kun jommallakummalla on peli, mun naapurusto kokee pahimmat ruuhkat. Me ei edes olla suoralla tulilinjalla mielestäni.Iitulla kateltiin telkkarista McFlyn se show ja puolella silmällä X-factoryy. Iitun poikaystävä lähti ekana karkuun kauppakeskuskeen aikeinaan ostaa joululahjoja, mutta hei, Lontoon jouluruuhkat lauantai-iltana? Mission Impossible, oikeasti. Joten se palasi aika vikkelään häntä koipien välissä. Me sitten kohteliaasti teljettiin se toiseen huoneeseen, jotta voitaisin puhua kaikesta siitä mistä tytöt nyt yleensä puhuvatkin, rinnoista, urpoilusta, miehistä, elämän suurista tragedioista, perhetaustoista ja muista traumoista. Jännää...Sen pipari feilin jälkeen me päädyttiin perinteisiin nyyttäreihin ja tarjolla oli sipsiä, porkkanaa, hummusta, suklaata, skittlessei ja leipätikkuja. Eli mun perus ruokavalioni. Emmä paljoo muuta syökkään nykyään. Paitsi siis lämmintä ruokaa (äiti) joka päivä.


Mulla tuli niin huono omatunto kun se Iitun poikaystävä joutu olemaan karussa omassa kämpässään, joten ehdotin sitten lopulta että siirretään pikkujoulut johonkin muualle. Iitulla olikin sitten suunnitelma valmiina. Käytiin siis sitten yksillä niiten lähipubissa. Paikka soitti tosi nostalgista musaa vuodelta 2008 ja juomat oli yllättävän halpoja. Kapakka oli siisti kuin mikä ja asiakaskunta suht rauhallista. Minus nyt se yks "Etelä Afrikkalainen" sekoilija, mutta minkäs sille mahtaa. Jokaisessa pubissa on se yksi joka on ottanut tuopillisen liikaa kaljaa.


Käytiin tyttöjen kanssa myös aika mielenkiintoinen keskustelu rinnoista. Kuinka isotissiset tytöt toivovat pieniä tissejä ja pikkurintaiset tytöt taas toivoisivat C-kupin rintoja kuin kuuta nousevaa? Sama kuin kikkarapäät haluaa suorat hiukset ja toisinpäin.Loppujen lopuksihan ne ovat vain tissit... Miksi koko maailma pyörii niiden ympärillä? Mikä ihme niissä on niin erikoista? Mä en oikein osaa sanoa. Mutta oon kyllä tosi kiitollinen, että evoluutiossa naiselle suotiin rinnat, eikä toisinpäin.Tein muuten myös tällaisen pienen lorun/runon/värssyn kotimatkalla, johtuen eräästä keskustelun aiheesta:

Fanni pisti sopan alulle
Pisti kattilan liedelle
Lämmitti sopan
Heitti sekaan Matildan
Soppaa Fanni hämmensi
Maustoi ja kuumensi
Piiri pieni pyöri
Liemi iloisten porisi
Pinta väreili
Fanni sekoitti
Ja soppa senkun sakeni

Toivottavasti tykkäsitte! :)Come on, luulitteko oikeasti, että Murphy, karman tottelematon äpärä toimisi yksin?

Ääh, meen nyt katsomaan ehkä maailman parhaimman keikan ikinä. Jep, arvasitte oikein. Slipknotin vuoden 2011 Knewbworthin keikka. Miten voi joutua kananlihalle pelkästään kun katsoo jotain keikkataltiointia? Jos mä jotain kadun, niin sitä, että oon missannut Slipknotin varmaan 5 kertaa elämäni aikana ja vaan ehkä 1 mulla oli joku oikeesti hyvä syy, miksi en päässyt keikalle.

Oisko täältä muuten kukaan valmis lähteen huomenna mun kaa Stone Sourin ja Papa Roachin keikalle Brixtoniin? Yesh? En halua mennä taas yksin.

Ei mulla muuta. Eiku ompas, kattokaa nyt näitä kahta. Ja ne sanoo et mä oon se kaveripiirin outolapsi! Hah!


Pus pus!

xo Daughter of Murphy

ps. Tässä on muuten se McFlyn Show. En tiiä kauanko se on YouTubessa, ennenku se poistetaan. :]


Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti