torstai 13. joulukuuta 2012

PALJON ONNEA OONA
Toisille tämä päivä on pelkkä päivä toisten joukossa... Toisille taasen 13.12. on Lucian päivä. Minulle? 13.12. on mun sielunsiskoni syntymäpäivä.
Onni on Oonan lähellä.

Jo lähes 12 vuotta yhteistä taivalta takana. Jokainen päivä Oonan kaltaisen katin kanssa jaettuna on lahja elämältä. ♥Oona on tosiaan maailman ilmeikkäin katti. Sillä on myös vankka fanikunta ja oma taide-sarja: "Oonan Kosto". Taideinstallaatiot on ajanut opettajie hermolomalle jo vuodesta 2010 lähtien. No joke. Oonan Kostoille on ollut omat nettisivut ja flash-animaatio, valitettavasti sekään ei vissiin toimi enää. Tiistaina nähdään. On tosi kova ikävä. Siis sellainen ikävä, mikä oikeasti tuntuu sydänjuuria myöten ja pureutuu sieluun.Oonahan ei ekaan kuukauteen suostunut "puhuun" Skypessä mun kanssa ja kun se lopulta suostu, niin se näytti tältä koko puhelun ajan:

Ja viime viikonloppuna se taas suostu istumaan kameran ääressä ja katso kun mä kirjaimellisesti murenin kappaleiksi tällä puolen videopuhelua. Se oikein laitto käpälänsä tohon näppäinten päälle, päästäkseen lähemmäs julman silmänsä kanssa ja katso mua murhaavan syyttävästi, selkeästi nauttien mun tuskasta. God damn it!


xo The original crazy cat lady, Daughter of Murphy

Edit: HAPPY BIRTHDAY MY DEAR LITTLE OONA-POONA! ♥ 12 YEARS, I LOVE EVERY BIT OF YOU (even your furballs...), YOU AMAZING EINSTEIN-COUGAR-ROYALTY-BLUE-MIRACLE-CAT-SOULSISTER-TIGER-UNICORN-IDON'TEVENKNOW, YOU! ♥ ♥ ♥
Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti