maanantai 3. joulukuuta 2012

Viikon Recap

Tää postaus toimii vähän kuin pikakelauksena menneeltä viikolta. Mulla oli sen verran kiire ja stressi loppuviikosta, että tää blogi jäi vähän vähemmälle huomiolla. Fear not though, I'm back. Halusitte sitä tai ette.

Tähän alkuun, hei nyt on Joulukuu! Mitä ihmettä?! Mihin vuosi 2012 on mennyt?! Musta tuntuu, että vastahan mä juhlin uutta vuotta Bäkkärillä kamujeni kanssa.
Aina tilanteesen sopiva (sori vanhemmat). Tuoko muuten vähän muistoja mieleen tääki biisi? :) Oli hankalaa valita tämän, Corey Taylorin joulutervehdyksen ja My Chemical Romancen All I Want for Christmas is You-coverin väliltä!

Anyway, tässä seuraa tän sunnuntain postauksen Agenda: Koulu ja stressi, neljän punnan humala, koira-haastattelut, Matildan yllätys, Matildan Blogi ja loppu sitaatti ala mun äiti.

Tämmönen paketti odotti rappusilla lauantaina aamulla. Sisältä löytyi vaikka mitä kivaa ja rakkauskirje Laurenilta. :)

Mul oli siis viikolla tosi paha ahdistus ja stressi. Oli sen Sports Journalismin ekan portfolion deadline. Musta tuntu (ja yhä tuntuu), et kunhan ne näkee ne tekstit, niin Benkku (maikka) heittää mut ku leppäkeihäs takas Jamkiin istumaan Rajacafeen juomaan oksennuksen makuista kahvia. :(

Musta tuntuu, että mulla on koko perheen ja suvun kaikki odotukset niskassa. Kaikki odottaa, että menestyn ja saan vain erinomaisia arvosanoja. En halua pettää ketään. Tuntuu myös, että koska sain sen stipendin, mun pitäis olla koko ajan parhaimpia oppilaita ja loistaa. Ennenkaikkea, musta tuntuu että vaikka Ben tietää että oon ihan pihalla urheilusta, niin se silti odotti jotain sairaan eeppistä kamaa. Ja musta tuntu et petän kaikki ja en osaa mitään.

Se oli kamalaa! Olin tosi masentunut keskiviikkona.

Onneksi Practical Journalism tunnilla David erikseen tuli sanomaan ja kehumaan mun yhtä harjoitus-työtä. Siinä ei kuulemma ollut mitään parannettavaa enää. Se myös sano, että luottaa muhun meidän sen kurssin portfolion töissä, kun sanoin että teen haastattelut hiukan eri tavalla kuin ohjeissa oli ohjeistettu. Pitkä tarina... Kjeh Kjeh Kjeh... No en aio pettää sen uskoa, ja siis mulla on jo ne haastattelut ja todisteena on nauhotukset, joten jos se haluaa kuulla ne niin by all means.

Vitutuksen johdosta tosin sitten torstaina tuli pientä kränää yhden maikan kanssa torstaina, kun en jaksanut alkaa koodaamaan sellaista idioottimaista Afrikan-Karibian slangilla kirjotettua runoa. Kyllä mä tiedän, että monet täälläpäin puhuu sillä slangilla ja mun pitää ymmärtää sitä. Ja mä kyllä ymmärrän, mutta olin edellisenä yönä nukkunut neljä tuntia (stressasi ja oli surkea olo, joten en sitten nukkunut). Myös sen maikan asenne ulkkis-opiskelijoihin vituttaa. Varsinkin, kun sen mielestä on ihan defaulttia, että ulkomaalaiset ei oo yhtä hyviä kuin englantilaiset. Ei me tietenkään olla yhtä hyviä kuin natiivit, mutta en tykkää siitä, että se dissaa meitä koko. vitun. ajan. Varsinkin, kun oltiin juuri viisi minuuttia aiemmin tehty sellainen harjoitus, missä juuri ne britti-pellet sekoili aivan uskomattomasti.

Nyt ymmärrän, miksi niin moni kolmonen valittaa siitä maikasta aina kun siitä on puhetta.

Palautin ne Sport Journalism jutut torstaina illalla. Hirvittää pikkasen, että millainen bumerangi sieltä heitetään takaisin. :S

Käytiin Matildan kanssa ulkona perjantaina. Aikeina oli olla rauhallinen bisse+pubi ilta. Ja siis oli kyl tosi kivaa, vaikkakin todella (siis todella) rändömiä ja tuloksena ihan mukava humala ilman, että kulutin rahaa lainkaan. Hupsista.


Nam nam nam... :3 Taivaallista!

Pientä stressiä tuotti tosin mun kotimatka. Ekana otin bussin Tottenham Court Roadilta, mutta se kuski päätti lopettaa vuoronsa ja heitti meidät ulos Camdenissa. Odotin sitten keskellä yötä Camdenissa seuraavaa bussia. Onneksi siellä oli paljon ihmisiä ja ihan mukava meininki. Olisi ollut vähän karua venata sitä dösää jossain vähän likasemmalla alueella. Lopulta se seuraava yöbussi saapui. Se oli ihan tupaten täynnä. Viisi minuuttia ehdittiin körötellä, kun bussin kaiuttimista kuului, että bussin route on muuttunut ja että odottakaa lisää infoa. Rupesin aika nopsaa huomaamaan, että bussi kulki johonkin aivan muualle kuin mun kotia kohti.

Joko se dösä oli eksynyt, tai sitten Holloway Roadin kohdilla oli tapahtunut joku onnettomuus tms. mikä esti bussia kulkemasta sen normaalia reittiä pitkin. Harhailtiin pikkukujilla varmaan vartin verran ja ehdin jo vähän panikoida. Mua väsytti ihan sikana ja olin kuitenkin hiprakassa. :/ Lopulta bussin kaiuttimista kuului "Finsbury Park Station" ja oltiin takas oikeella reitillä. Phew!

Siitä nopsaa tulikin sitten mun pysäkki ja kipitin pika pikaa kotiin omaan sänkyyn turvaan. <3

Tuon teoriassa neljän punnan humalan seurauksena menetin tosin ääneni aivan yllättäen. En ole pystynyt muuta kuin pihisemään sitten perjantai-illan. Edelleen on vähän epäselvää, kuinka se kävi. Puhuin ihan normaalisti parin heebon kanssa, kun yhtäkkiä ääni teki sellasen hassun maukaisun ja levystä lähti äänet täysin.

On muuten kiva tehdä sunnuntaina koiranulkoiluttaja vox popsii ja haastatteluja, kun kuulostaa lähinnä joltain ketjutupakoija-Bonnie Tylerilta. Hirvittävää kamaa.

Matilda soitti myös mulle juuri kun olin viimeistelemässä herkullista sunnuntai-illallistani yhdelle; kievin kanaa, kokojyväriisiä ja vihreitä juttuja paistettuna (parsakaalia, sugarsnapsei ja puutarha-herneitä).

"Arvaa mihin mennään tiistaina?"

Mielessä kävi aika monta scenariota, ennenkuin mulla leikkasi. Luulin että se puhu Winter Wonderlandista, ja olin vähän että no kiva mutta pitikö tämän takia soittaa mulle? Sitten mietin että se on menossa ulos sen miehen kanssa, mutta sitten vähän mietin että miten tämäkin nyt muhun liittyy... Sitten muistin!

McFly!
Päästään hengaileen näiden söpöläisten kanssa! Siis onko mitään ihanempaa, kuin ihania britti poikia, jotka osaa soittaa ja laulaa ja joilla on tatuointeja? Hih. en keksi montaa muuta asiaa, kuin ehkä jenkki pojat, jotka soittaa kitaraa ja omistaa värikkäät sleevit.Oltiin saatu ilmaiset paikat McFlyn telkkariin tulevan tunnin shown kuvauksiin tiistaille!  Sain pienen fanityttö-kohtauksen ja juoksin ympäri keittiön pöytää ja kiljua kähisin tosi seksikkäästi. So exciting!Olin nuorempana aika innokkaasti kuunnellut McFlyta ja olen yhä vakuuttunut, että mun ja Dougien pitäisi seurustella. En oo viimesiä levyjä ja hittejä pahemmin kuunnellut, mutta nyt oli pakko spotifyista bongata jätkien uusin Greatest Hits ja veivaa se läpi. :3 Vähän tuo mieleen muistoja nämäkin kappaleet!Matildalla on muuten aika asiallinen uusi blogi. Jos kiinnostaa Englannissa, eritoten Lontoossa opiskelu, suosittelen lämpimästi tämän blogin seuraamista. Siellä on tosi avuliaita listoja ja vinkkejä. Ja siis, se on myös realistinen ja kertoo millaista se opiskelu täällä oikeasti on, jos ei satu olemaan rikkaasta suvusta.

http://nothingbutthetruthlondon.blogspot.co.uk/ 

Puhuin myös äidin kanssa skypessä. Äiti ei ollut kovin impressed kahdesta asiasta: Kylmän Kalkkunan teoriasta ja mun joululahja toivosmuslistasta. Ilmeisesti mun ironia ja huumori ei ollut välittynyt ruudun läpi ihan mun odottamalla menestyksellä. Oh well... Tosin äiti kyllä tykkäsi kaikesta, mitä olin linkittänyt joululahja listaan. Mut siis mä en oikeasti tarvitse mitään muuta kuin ruokaa ja rakkautta. Ja ehkä sen Tallinnan miniloman, mutta senhän äiti oli jo luvannut mulle. Ainakin alustavasti. ;) Ja pojat on poikia. Ja ilmaiset drinkit on kivoja. Ja on universaali fakta, että mä tulen aina jännittämään poikia, joihin ihastun, ennenkuin pääsen sen asian yli.

Äiti: " "luin blogisi. en ole hirveän innoissani tästä baarimikko vävyehdokas-jutusta. Toisaalta, ilmaisia drinkkejä..." -Äidin onneksi meen nyt tarkastaan ton Dougien ja sen bändin nykyisen tilan. Ihan sama, vaikka ne kaikki on erittäin vakaissa parisuhteissa. Mä ja Dougie ollaan niin meant to be. Ps. Tää on huumoria. Tavallaan.

Sillä lailla, I rest my case.

Ps. Sarjassamme, meidän keittiössä on kaikkea mahdollista, paitsi LEIVÄNPAAHDIN. Tämä on Britannia! Paahtoleivän luvattu maa! Ugh... Uusin vehje, mikä sinne oli tänään ilmestynyt on tämä lihan, hodarien ja kanan grilli. Siinä on myös slotti leivän lämmitykseen, mutta ei paahtamiseen.

Mites toi ton vehkeen nimi? :D
xo Daughter of Murphy
Pin It Now!

2 kommenttia:

  1. dannnyyy <3 kuristan sut jos pääset jubaa niitten kaaaaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No meil on ylimääränen lippu, periaatteessa, et kyl sä voit itekki tulla sinne. ;D

      Poista