keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Wanted: Uusia Blogeja

Terse!

Seuraan tosi kivoja blogeja, mutta tarviin vähän uutta väriä mun bloggeriin. Seuraan kavereiden blogeja, muutamaa ulkosuomalaisblogia (lisää näitä, kiitos!) ja sitten noita perus suosituimpia blogeja... Mutta haluan löytää uusia tuttavuuksia!Eli pistäkääpä tohon alas kommentin muodossa omia blogejanne MIKÄLI koette, että bloginne täyttää nämä pari pientä kohtaa (tai jos haluatte suositella jotain omia lemppariblogejanne!):


 • Hauska
 • Mielenkiintoinen
 • Osaat edes jollain tasolla kirjoittaa. Mulle henk koht. teksti > kuvat.
 • Etsin vähän muutakin kuin pelkkää shoppailua ja "lifestylee", niitä mulla on jo ihan tarpeeksi. Eli blogi, jossa on myös sisältöä, toki on myös kivoja blogeja, joissa on päivän asuja ja elämäntapoja. Tarkoitan, että etsin vähän muutakin substanssia.
 • Musiikki on sulle tärkeä asia
 • Et ole aikeissa luopua blogistasi piiitkään aikaan. Mikään ei ole sen masentavampaa, kuin kivat blogit, joiden pitäjät tylsistyvät ja hylkäävät lapsosensa talven pimeydessä.
 • Uskot, että sulla ja mulla on jotain yhteistä. Tai jos ei, niin uskot, että mä lukijana voisin saada jotain irti sun blogista. :]
Heh, mä luulin, että mulla olis tullut tosi pitkä ja kattava listaus kaikista asioista, mitä etsin, mutta noihan on nyt aivan liirun laarun lillukanvarsia-kamaa.Eli, jooh... Pistäkää linkkiä, niin katellaan.

So exciting!

xo DoM

Ps. Kaikki joululahjat on ostettu, paitsi isän... Mitä isille voi ostaa?!

Pps. Arvatkaa kuka on mun lemppari kääpiö Hobitissa?
Pin It Now!

2 kommenttia:

 1. Mun blogi ilmeisesti täytti kaikki kriteerit koska huomasin juuri että olit tullut lukijaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin niin! ;D Se oli se uusimmassa postauksessa mainittu salmiakki. Heh. Niin ja kirjotat hauskasti. :3

   Poista