keskiviikko 2. tammikuuta 2013

2013

Oonko se vaan mä, vai onko muillakin sellainen olo, että 2013 jotenkin yllätti teidät? Uusivuosi tulee aina jotenkin niin nopeasti Joulun jälkeen. Lähden rakentamaan uutta vuotta aina takki ihan auki. En mä vajaassa viikossa kerkeä heittämään vanhaa roskaa pois ja aloittamaan tyhjältä pöydältä. Sehän sen uuden vuoden tarkoitus on?


Mutta vuoden 2013 suhteen mulla on kyllä tosi tyhjä olo. Mitä tän kanssa pitäisi tehdä? Mistä mä haluan tulla muistamaan vuoden 2013? Mitä mulla on odotettavissa? Mitä Murphy onkaan suunnitellut mun pään menoksi tälle vuodelle? Uuden vuoden tinat nyt ei mitään superia vielä luvannut...

 Mistä lie johtuu, mutta mulla ei ole mitään odotuksia tai suunnitelmia tälle vuodelle. Hemmetti, mä en edes tiedä missä mä oon tän kevään jälkeen. Tai missä juhlin seuraavaa uutta vuotta? Helsingissä, Lontoossa, Jyväskylässä vai jossain aivan muualla? Los Angeles, I'm looking at you.

Ehkä syynä on mennyt vuosi 2012, joka sai mediassa aika paljon huomiota Mayojen ennustusten ja maailmanlopun takia? Kukaanhan ei vaan yksinkertaisesti voinut kuvitella, että elämää olisi vielä vuoden 2012 jälkeen. Vuosi 2012 oli mulle sen verran työntäyteinen ja uusien muutosten tuulien kirittämää aikaa, että on vieläkin vähän tyhjiin puserrettu paperipussi-olo.


Toki mä oon miettinyt jo muita tulevia vuosia, vaikkapa 2014, 2016 ja 2018. Jälkimmäisenä vuonnahan mä täytän kolmekymmentä. Hyi olkoon. Mutta mulla ei ole kyllä mitään odotuksia tai ajatuksia tästä hemmetin 2013 vuodesta.


Ehkä se on ihan hyvä?

Kun ei ole odotuksia, ei voi tuottaa itelleen pettymyksiäkään. Problem solved!
Mä en pahemmin harrasta uuden vuoden lupauksia, mutta päätin nyt vähän revitellä ja tein tällaisen pienen listan, onneksi nää ei ole mitään kovin vakavia, tai sellasia jo alkuun tuhoontuomittuja lupauksen tynkiä:

  1. Ole itsekäs (Mä oon liian kiltti ihminen. Pitää oppia olla vähän paskamaisempi)
  2. Käy keikoilla (Jokavuotinen lupaus. Tänä vuonna pidän tästä kiinni. I promise)
  3. Löydä uutta musiikkia (Mä oon kuunnellut kaikkee iha rändömiä musiikkia tällä lomalla. Täytyy pitää tää trendi yllä.)
  4. Jaksa juosta ilman henkistä sydänkohtausta 5km (Pitää olla realistinen ja ei liian tiukkaitelleen. 5km on teoriassa munkin tavoitettavissa.)
  5. Seikkaile (Kokemuksia!)
  6. Nauti (eli en saa stressaa niin helvetisti kaikesta ja märehdi täysin typeriä asioita)
  7. Poikaystävä (Oh let's be honest! Kaikki sinkut miettii aina tätä. Mä oon tehnyt tämän kyseisen lupauksen jo jostain vuodesta 2001 asti ja oon edelleen enemmän tai vähemmän pysynyt sinkkuna.)
Että sellasta. Mitä lupauksia te ootte tehnyt tälle vuodelle?

D o M

Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti