sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Keikalla: The Blackout

Hei!


Perjantaina oli yhden mun lemibändin keikka Camdenissa. Walesiläiset pienet kaappipervot. <3


Tän bändin huumori on kyllä hämmentävintä ikinä. Niiden takia mä olen aina vähän hermostunut, kun tapaan Walesiläisiä ihmisiä. :'D

Oon ollu The Blackoutin kontissa mukana jo ihan bändin alkuajoilta asti. Oon nähnyt toisen laulajan, eli kaikkien rakastaman Seanin Smithin pinkin pään, blondit emo-heitot, platinan käräyttämän kuontalon ja nyt ton paloauton punasen hipsteri-fledan. Hassua, että aikoinaan mä olin yksi niistä faneista, joita bändi kävi erikseen ennen keikkaa moikkaamassa, ja joka kutsuttiin erikseen mukaan bändin Lontoon keikalle.


Viime vuosina yhteydenpito on sittemmin jäänyt ja bändin fanikunta on on laajentunut aivan uskomattomaksi.


Siitä on jo kuusi ja puoli vuotta (herranen aika!) ja Blackout julkaisi menneellä viikolla neljännen studioalbuminsa. Mä muuten vihaan sellasia ihmisiä, jotka valittaa siitä, että bändit vaihtaa tyyliään ajan kanssa. Tuskin kukaan haluaa julkaista sata kertaa samantyylisiä kipaleita? Tietenkin artistit haluaa kehittyä ja haastaa itseään parempaan uransa aikana. Kuka nyt vanhoihin kaavoihin haluaa kangistua... Sellaiset fanit on mielestäni aika itsekkäitä kavereita.

Yks ylpeä fani. :D

Paitsi, että mä myönnän ihan suoraan, että The Blackoutin vanha kama on uutta parempaa. Uus on mun makuun liian radioystävällistä ja popahtavaa. Ostin tuon uuden albumin kuitenkin keikan jälkeen, koska en sitä muuten olisi varmaan mistään fyysisenä albumina löytänyt. Seanin veli pyörittää bändin merchiä, mikä on musta niin hupaisaa. Mäki kyllä todellakin haluaisin olla mukana kuvioissa, jos mun sisaruksista jollain olisi bändi.Anyway, The Blackout osaa jotain, mitä kovin monta bändiä vuosikymmenienkään jälkeen ei handlaa. Blackout osaa järjestää kunnon bileet paikassa kuin paikassa.


Perjantai ei ollut poikkeus. Lämppäreistä ehdittiin Matildan kanssa nähdä toinen, Sonic Boom Six, mikä ei saundiltaan vaan oikein iskenyt muhun. Muuten ihan jees, mutta olisi kiva saada selvää sanoista. En myöskään oikein lämpene tolle jumppa-biitille, mikä on tällä hetkellä electrossa niin hirveän suosittua. Tässä taas vähän näitä mun viimesiä vetelevällä kameralla otettuja maailmanloppukuvia. Enjoy!


The Blackout soitteli musiikkia tasapuolisesti jokaiselta levyltä, mikä ainakin mulle oli tosi iloinen yllätys. Oletin, että biisejä oltaisiin pääasiassa lohkastu tolta uusimmalta "Start the Party"-platalta.Kohokohtia olivat ehdottomasti mun ja Matildan häävalssi: "It's High Tide Baby", vanha kunnon teini-iän angstin "I'm A Riot? You're A Fucking Riot!", sekä toisen albumin: "Save Our Selves [The Warning]" ja
"Shut-the-fuck-uppercut".


Mä olen ehdottomasti liian vanha mennäkseni mukaan moshpittiin, tai tunkeakseni yleisön läpi eturiviin, joten jäätiin Matildan kanssa hengailemaan Electric Ballroomin takaosaan rommiemme kanssa.


The Blackoutin kuuntelusta tai niiden keikasta tulee aina hyvä mieli. Niiden biisien kanssa alkaa tanssijalkaa aina vipattaan enemmän tai vähemmän.


Onkos täällä ketään, kuka tykkää The Blackoutista? :)

Illan toinen kohokohta oli ehdottomasti se, kun huomasimme, että Matildan elämän suuri rakkaus, koomikko Jack Whitehall seisoi parin metrin päässä meistä. Katoin monta kertaa, että nyt jätkä näyttää ihan Whitehallilta ja Matildakin huomautti yhdennäköisyydestä. Keikan jälkeen katsoin jätkää vielä kerran tarkasti ja olihan se se! Mun oli pakko kääntyä Matildan puoleen ja tokaista; "se muuten on se!"

"Ympyrä on sulkeutunut!"

Sanoi Matilda, silmät suurina ja kosteina. Se oli ehkä maailman suloisinta, koska yleensä se olen mä, joka hymyilee ku naantalin aurinko ja tärisen ku haavanlehti horkassa. Indeed, ympyrä oli sulkeutunut. :DEnjoy!

Keikan jälkeen käytiin vielä kokiksella, mutta Matildalle tuli niin huono olo, että meidän piti lähtä kotiin. Kotona sain viestin, että Matilda oli jatkanut bilettämistä sen keskenkasvusten kämppisten kanssa aamuun asti. Miten tän nyt ottaisi? Musta tuntuu, että ongelma ei ollut Matildan olo, vaan pikemminkin seura.

Oon vähän loukkaantunut. (edit: :D tätä kutsutaan huumoriksi)

Anyway, mielestäni mulla oli tosi söötti asu perjantaina. :3 Sain myös kehuja. Tykkään noista mun uusista legginseistä ja tuo tummanpunainen mekko on ihana!


Ihmeellistä, että tän näkönen ihminen joutunee taas viettämään ystävänpäivän ilman seuralaista (/pilke silmäkulmassa). En pysty käsittään. :D

Olihan mulla tällä hetkellä taas yksi stalkkeri-ottaja (juuri kun pääsin eroon edellisestä), mutta en lämpeme iilimadoille. En voi postaa mitään facebookkiin, ilman että saan heti kilsan verran kommentteja inboxiin tältä kyseiseltä henkilöltä. Järkyttävän ärsyttävää. Iitu huomautti, että tolta se tuntuu kun on iilimato, mutta siis, mun mielestä se oli tosi kohtuuton kommentti! Koska mä en oikeasti ole iilimato-käytöstä itsessäni nähnytkään. Musta tuntuu jo silloin, että olen liian takertuvainen jos tykkään jonkun statuksesta facebookissa! Toi Iitun kommentti perustuu johonki kahteen nihkeeseen teksitivestiin, kun taas mä puhun full-on stalkkauksesta, missä mun suomenkielisiä kuvatekstejä ja statuksia käydään google translaten avulla kääntämässä ja sitten avaudutaan mulle niistä... Se varmaan kääntää tätäkin tekstiä parhaillaan enkuksi. Argh!

Pahinta tässä on se, että sain hirveällä työllä ja taistelulla vaihdettua yhden kurssin koulussa toiseen ja siitä iloitessani, tuo kyseinen mato ilmoitti heti inboxiin, että jee, me ollaan samalla kurssilla! AI KUN KIVAA!

Perkele.

xo Daughter of Murphy
Pin It Now!

2 kommenttia:

  1. Oikeesti aika seksikkäät noi sukkahousut/legginssit!! Mau!

    VastaaPoista
  2. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcosyeqNxE1ryt074o1_1280.png

    VastaaPoista