tiistai 15. tammikuuta 2013

Lupaus

Murphyn Pyhä Manifesti

Rakkaat Murphyn jälkeläiset,

Te rakkaat Epäonnen Marttyyrin kasvatit. Elämä on kolhinut, moukaroinut ja mukiloinut teitä pitkällä matkallanne tällä elämän tiellä (tai no, meidän tilanteessa siellä penkereen väärällä puolella, ojan pohjalla).

Minä jos kuka sen tiedän, olenhan toiminut jo monen kuukauden ajan meidän kaltoinkohdeltujen yksilöiden äänitorvena. Haluan painottaa, että otan vastuuni todella vakavasti, enkä halua käyttää etuoikeutettua asemaani väärin.

Olette saattaneet huomata, että viime aikoina en ole kovin innovatiivisesti kertonut elämästäni Lontoossa, täällä Murphyn virallisessa kotikaupungissa ja pyhätössä. Haluan, että tähän tulee muutos. Heti. Usein piiloudun tekosyyn "Ei minulla ole mitään kerrottavaa!" taakse, mutta se loppuu tänään. Murphyn ilosanoman on tarkoitus päästä kuuluville eksistentialistisessa loassa rypevien individualistien kautta. Murphy ei halunnut, meidät siunatessaan epäonnen ja trollailun lahjalla, että rypisimme itsesäälissä ja pitäisimme leipäluukkumme kiinni hamaan loppuun asti.

Murphyn synagogassa ei bileet lopu koskaan.

Tästä lähtien aion aktiivisemmin jakaa teille viipaleita Murphyn minulle leipomasta piirakasta. Aion ottaa kamerani mukaan aina kun poistun talosta ja toimia häpeämättömänä bloggari-turistina ja ottaa kuvia jokaisesta lounaasta, kahvikupposesta, kaverin hymystä ja auringonlaskusta, jotta minulla olisi jotain näytettävää ja täten myös myöhemmin muistettavaa vuodestani vaihdossa.

Haluan, että tämä toimii jotenkin järkevästi.  Haluan, että Daughter of Murphy on nimensä arvoinen online-julkaisu. Pyrin päivittämään joka toin päivä tästä lähtien. Se on vain 15 postausta per kuukausi. Sen verran olen tähänkin mennessä mielestäni postaillut, mutta yritän nyt systemaattisesti pitää tahtia yllä.

Teillä on nyt ainutlaatuinen tilaisuus saada äänenne myös kuuluviin. Yleensähän toimin todella kriittisesti palautteen kanssa, koska uskon että itseni kaltainen paviaani todellakin tietää paremmin kuin siellä ruudun toisella puolella istuva simpanssi. (/sarkasmia hei.)

Mitä te kaipaatte? Tyylivinkkejä tällaiselta rokkari-primark-eioorahaa-ihmiseltä? Epäilen vahvasti. Vinkkejä koulunkäyntiin? Minun kaltaiseslta ammattimaiselta laiskamadolta, don't think so? Unien tulkintaa? Parisuhde vinkkejä tyyliin Kylmä Kalkkuna? Ette ole tosissanne! Reseptejä? Eihän minulle turhaan ole annettu epävirallista Master Chef-titteliä.

Vai jatketaanko samalla vanhalla tutulla epämääräisellä elämäni leikekirja-tyylillä?

Nyt olisi kyllä tosi noloa, jos kukaan ei vastaa tähän postaukseen. Toisaalta, sehän olisi todella peri-Murhpymainen teko.

xo Daughter of Murphy

Pin It Now!

4 kommenttia:

 1. Jatka ihan samaan malliin vaan mutta kuvia saa olla paljon! :) Terkuin serkkusi joka saa täältä usein piristystä synkkään arkeen.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa et säki oot joskus eksynyt tänne! :3 Vannon, että otan tästä lähtien kuvia samaan tahtiin kuin kiinalaiset turistit.

   Poista
 2. EI: Tyylivinkkejä EI: Reseptejä EI (EHDOTTOMASTI EI) Parisuhdevinkkejä... Mitäs muuta... Eikai <3 Hahha.. Laittele joskus asukuvia oikeesti. Ja enemmän just noita mielipide (=tajunnanvirta) kirjoituksia. Ne jättää mulla usein kivasti suun ammolleen auki ihmetyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä hei! :D Häh, eksä tykkää mun parisuhdeneuvoista?! :'D Tää tuli kyl nyt ihan puun takaa... Asukuvat olis periaattees iha hupaisia, mutta yksin on hankala kuvata niitä ja kaikkihan tietää millaseks mä muutun ku joku muu yrittää musta kuvia näppäillä.

   Poista