torstai 3. tammikuuta 2013

Mordorin Tina Torni

Vietin Uutta Vuotta mun parhaimpien ystävien Matildan ja Hannan kanssa. Niinkuin edellisessä postauksessa tunnustin, Uusi Vuosi tuppaa yllättämään mut joka vuosi. Vähän samaan tapaan kuin talvi, liukkaat kelit ja lumi yllättää Suomalaiset.


Luulisi, että muutamassa tuhannessa vuodessa oltaisiin opittu jotain, mutta ei.


Mentiin kivettömien brasialaisten viinirypäleiden ja karkkipussien (Hanna: "Ne on seuraava paras asia tuomisiksi itsetehtyjen nisujen jälkeen!") kanssa Matildan Kallion lukaaliin iltaa istumaan.

Halusin valaa tinaa, joten olin ostanut meille työkalut siihen episodiin. Tytsyt vaikutti varsin epäkiinnostuneilta tutkailemaan tulevan vuoden ennusmerkkejä. Tai sit ne esitti vaan tosi kypsiä ja aikuisia. Onneksi niillä on mun kaltainen ikinuori kaveri, jota ei nolota ryhtyä joukon lapselliseksi jäseneksi.Katsokaa nyt, oikeasti molemmat meinas haljeta jännityksestä. Tinan valanta on aivan huippua!


Hannakin hypisteli hevosenkenkiä ihan kuin Klonkku sormustaan.


Ohjeet luettiin huolella ja hartaudella. Suojalaseja emme varoituksesta huolimatta käyttäneet.


Matilda (vuoden virallinen trolli<3) oli saanut veljeltään lahjaksi tosi hienon kirjan: "Madmanners". Suosittelemme luettavaksi, jotta osaatte tekin urpot sitten käyttäytyä matkatessanne kaukomailla.


Päätettiin sulattaa kaksi hevosenkenkää yhden sijaan. Näin saatiin isompia ennustuksia ja estämme tinojen rikkoontumisen. Rikkoontuminenhan tunnetusti merkitsee surua ja hankaluuksia. ;)


Vauhtikuva.


Matildalla on sellainen turvahella, joka kylmenee jos se kuumenee liikaa. Tytöillä meinas siis mennä hermot, kun ne ei olis malttanut odottaa. Tai ne ei uskonut mua, kun sanoin, että sen on fysikaalinen laki, että tina kyllä sulaa hellalla ennenpitkää. Tai jotain...


It's melting!Mä en meinannut pysyä pöksyissäni kun jännitti niin kovin.


Tykkäättekö muuten mun takista? Eikö olekin kiva ja sopiva juhlakauteen. :3


Teen tunnetusti tän tinan heittämisen ämpäriin aina tyylillä.


Oli mulla jo 2009-2010 vuonna selkee tatsi hommassa... :D
Tässä kohtaa mun varsin huvittunut epäusko, ette nimittäin millään arvaa mikä mua odotti ämpärin pohjalla.


NO SAURONIN SILMÄN TORNI MORDORISTA. Mitä hemmettiä se oikein symboloi? Oonko mä nyt virallisesti fucked for the rest of the year vai häh? Aivan uskomatonta.

Varjosta paljastu lintu, kala ja merenneito. Lintu voisi kuvailla matkustelua ja vapautta. Kala symboloi onnea ulkomailla ja merenneito huonoa onnea ja vaikeuksia. Jee.

Matida sai kukan ja selkärangan. Kukka oli muistaakseni naimakauppoja ja selkäranka mun tulkitsemana merkkaa sitä, että sekin tytsy saa vähä selkärankaa ja jotain ryhtiä/järkeä elämäänsä. Ainiin ja se saa myös rahaa ens vuonna.

Hannan oli hankalimpia tulkita (siis ton Mordorin tornin jälkeen), mutta ilmeisesti sielä varjoista Hannaa vilkuili Matildan perhetontun lisäksi (siitä lisää tuossa heti alla) Donnie Darkostakin tuttu jänismies. Hyi olkoot. Jänis tosin symboloi onnea kaupungissa. Hannan toinen oli kyllä sellainen sykkyräihme. Vauvaa, munasolua ja pommia sieltä veikkailtiin, mutta mä en uskalla mennä sanomaan siitä oikein mitään, vaikka tämmönen pro oonkin.


Hanna tosiaan löysi jollain syvällisemmällä tasolla puhuttelevaa Matildan perheen tontusta, mikä niillä on ollut jo sen lapsuudesta saakka. Mä arvostan perinteitä ja perhekalleuksia, mutta munkin on pakko huomauttaa, että ton tontun ilmeessä on jotain todella pirullista.Käytiin juhlimassa vuotta pikaisesti keskustassa Bäkkärillä. Ihmiset, joita en muista koskaan nähneeni tai tutustuneeni tuli puhumaan. Hämmentävää.

Menin kotiin semi aikasin ja olin perheestä eka joka oli kotona. What. Katsoin sitten vielä iltasaduksi St. Elmo's Fire leffaa ja nukahdin. Oon ollut tän loman aikana aivan fiksautunut kasarileffoihin. Harmittaa vähän, etten elänyt nuoruuttani 80-luvulla.

Jee! Toivottavasti teillä Murphyn epäonnisilla äpäröillä oli kanssa yhtä rattoisat uuden vuoden pippalot!

xo D o M
Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti