lauantai 19. tammikuuta 2013

This is Snowland!


Tässä on näkymä meidän takapihalle mun ikkunasta. Totaalinen Kaaos, Lontoo!
Terse vaan täältä tundralta!

Ei en tarkoita Lontoota, vaikka tämä koko likainen kaupunki on saanut valkean lumivaipan päälleen. Aika sööttiä.Oikeastaan puhun tästä mun huoneesta. Miten on mahdollista, että mihin ikinä mä muutankaan mä onnistuin aina, joka vitun kerta, päätymään siihen koko asunnon kylmimpään huoneeseen?! Fucking a...

Multa varmaan nyt odotetaan paria tosi hyvää vitsiä lumesta ja englantilaisista. Mutta mun kädet on niin vitun kohmeessa, että ei multa taida nyt irrota yhtään mitään. Sitä miten lontoolaiset hajoilee tähän hillittömään lumen määrään (ehkä 2cm verran vetistä sohjoa) väsyy aika nopeasti. No ei vaiskaan! Tää näiden hillitön hamstraaminen ja hysteerisen onnen ja kauhun välinen papatus on aika sööttiä.

Mua enemmänkin kummastuttaa tämä, minkä poimin eilen Sainsburysin hyllyiltä.Pääsiäismunia. Siis nythän on jo tammikuun puoliväli, mutta eikö tää nyt ole turhan aikasta? Ei sillä, että oikeasti valittaisin. Rakastan Creme Eggsei. :P


Tuossa vielä lisää tota kamalaa lumenmäärää. Aivan järkyttävää.Mua itseäni kyllä toi lumen tulo piristi ihan mukavasti, täytyy myöntää. Samoin vissiin myös naapurstoa, koska näin varmaan viisi perheenisää, jotka olivat kotimatkalla käyneet ostamassa Sports Directistä pulkan skideille. Ehkä hiukan liian innokasta meininkiä mun makuun, mutta mikä mä oon ketään arvostelemaan? Onnea vaan niiden pulkkamäkien etsimisessä.Koululla oli tällä viikolla taas siis Enhancement Week. Eli normaaleja oppitunteja ei pidetty, vaan sai etukäteen ilmoittautua erinäisiin seminaareihin ja retkiin. Itse maltoin tällä kertaa ja kävin kuuntelemaan vain Britti poliitikko George Gallowayn pitämää lehdistötilaisuutta (pelottava mies) ja perjantaina BBC Radio One Newsbeatin Editor tuli pitämään luentoa radiotyöskentelystä. Se oli varsin mielenkiintoista.Torstaina mulla oli yksityinen keskustelu mun yhden maikan kanssa. Meidän piti keskustella mun englannin kieliopista, mutta sen mukaan mulla ei pahemmin ole mitään isoja ongelmia, enemmänkin sellaisia että tietyt poikkeukset mun pitää vain oppia ulkoa ja kuulemaan korvalla. Se halusi oikeasti vain jutella miten mulla on täällä Lontoossa tähän mennessä asiat sujunut.No ihan hyvin, kiitos kysymästä. :DOonko jo maininnut, että tundratakki on jälleen pelastanut mut jäätymiskuolemalta. Se, kuka sanoi, että tundratakki on liikaa Lontoon tropiikissa sai taasen syödä sanansa. Toki, mä näytän ihan joltain muumilaaksosta karanneelta veijarilta, mutta mukavuus ennenkaikkea!

Mä en ole ihan varma siitä, että millainen kuvaaja toi Iitu on. Se saa mussa kyllä mun mielenkiintosimmat puolet esille, mutta se on sitten eri asia, että onko se kansakunnan edunmukaista, että tuo mun erikoisempi puoli pääsee noin vallan valloilleen...

Perjantaina käytiin Iitun kanssa koulun jälkeen Arsenalin stadionilla, koska mä en ollut siellä koskaan ennen käynyt, vaikka se on noin kahden minsan päässä meidän koululta ja Iitu taas halusi nähdä sen stadikan lumen peitossa, koska se on sen verran diehard jalkapallo fani.Siitä se ajatus sitten lähti ja saatiin viiden minuutin aikana sotkettua koko stadikan edustan neitseellinen lumipeite varsin säälittävään kuntoon.Mä nyt jatkan täällä peiton alla värjöttelyä, ei huvittanut lähtä ulos tänään. Katson sen sijaan NHL:n ekoja matseja. Pittsburgh Penguins-Philadelphia Flyers alkaa kohta. Mun kaks ultimate lempparijoukkuetta. Tai oikeastaan, Penguins on mun lemppari, mutta Flyersilla on myös paljon tunnearvoa ja siellä pelaa mun kaks lempparipelaajaa.

Pelaan tänä vuonna muuten fantasia jääkiekkoa. Mun jengin nimi on Mordor McHotties ja meidän motto on:

"One does not simply pass the puck".

Mä oon aivan hulvaton, tiedän.

Mun jengihän koostuu kaikista iha rändömeistä nimistä, koska en saanut ketään mun lemppari pelaajaa. Paitsi pari. Niin, sitten mulla on Mikko Koivu, Selänne, Jokiset molemmat, Kiprusoff ja Timonen.

Muuten mun pelaajavalinnat aika pitkälti perustu aika kyseenlaistettaviin perusteisiin... Heh.

Toivon siilti tänään, (vaikka mä sain hävyttömän vähän Penguinsin pelaajia tiimiini) että Penguins voittaa, mutta haluan et Giroux tekee sikana maaleja, koska se on mun fantasia hockey tiimissä. Onhan se ihan hyvä, ku se on tyyliin maailman paras pelaaja Malkinin jälkeen.

Toi hammas! Tai sen puuttuminen. :D
Ja Talbot! Mun originelli karvaturri! <3Niin suuri harmi kun mun koko Mordor McHotties perustui Tangeriin ja sen ihanaan fledaan, mutta tuskin saan sitä ikinä mun tiimiin, koska sähläsin mun draftauksen puolustuspään. yhyy... :( So sad!
Paitsi, että mulla on Fleury (29) maalissa (tällä kierroksella käytän tosin Holtbyä)


Holtbylla on kyllä ehkä jäätävin bitch-face koko liigassa. :3

Aika jäätävää kyllä, että heti pistetään mun lempparit vastakkain. Ja tässä samallahan mä esittelin mun lemppari lätkänpelaajat teille. Hih... :3

Oooh! Mä oon niin innoissani! NHL MÄ OON IKÄVÖINY SUA!!!!!!!!!!!!!!!

Meen nyt hakeen kylmän kokiksen ja lämmitän Maxin ja Robin ja sit katon lätkää koko illan. What a perfect forever alone evening!

xo Daughter of Murphy
Pin It Now!

2 kommenttia:

 1. Creme eggsithän on ihan 'allyearround' munia, ei niitä voi laskea pääsiäismuniksi :D Tai no siis tällaseen päätelmään mä oon tullu niiden osalta.

  Noiden munien lisäks oon miettiny kans tota pulkkamäkijuttua, missä täällä muka voi laskea pulkalla? Vai meneeks porukka sit vaan johonkin lähimpään puistoon ja ettii nurmikentän jyrkimmän kohdan...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, oot ehkä oikeessa Creme Eggsien suhteen, niitä on nykyään ympäri vuoden tarjolla kaupoissa... Mutta muita pääsiäishärpäkkeitä on jo ainaki meidän lähimarketissa laitettu esille heti kun joulu-jutut oltiin heivattu varaston perälle. Hullua! :D

   Haha, ei mitään hajua! Mä en ole ainakaan vielä selvittänyt tota pulkkamäkimysteeriä... Kova veikkaus olis kyl toi sun kuvailema skenario.

   Poista