sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Mama Lontoossa Part 2

Heissan!


(Tässä Part 1)

Ja tänään jatkuu toisen postauksen merkeissä mun ja maman toilailut London Townissa. Lauantaina illalla haluttiin käydä yhdessä ulkona syömässä ja drinkeillä keskustassa. Päädyttiin ensimmäisille äidin hotellin vieressä olevaan tosi sympaattiseen pubiin valkkareille ja siinä se aika ehtikin venähtää ihan hyvin. Kun lopulta päästiin keskustaan oli nälkä jo sen verran kirkuva, että päädyttiin tyyliin ekaan ravintolaan China Townissa.Ruoka oli ihan ok, ei mitää kummosta. Hienointa oli se, että työntekijöille tuli kesken ruokailun joku aivan älytön riita ja yksi ruokapöydällinen asiakkaita lensivät kuin leppäkeihäät ulos lafkasta. En vieläkään tarkalleen tiedä mitä siinä tapahtui. Joka tapauksessa, ravintolan henkilökunta oli kovaäänisempää kuin asiakaskunta.Ruuan jälkeen viimeisinä asiakkaina kipitettiin ulos ja pistettiin pystyyn pienet kuvaussessiot sellaisen kiinalaisen alttarin (mä en oikeasti tiedä mikä se on, vaikka oon asunut ja vieraillut tässä maassa sen verran useaan otteeseen) luona.Mä vähän pelkäsin, että häpäistään jotain Kiinalaisia Jumalia, mutta äiti oli nähnyt aiemmin joidenkin muidenkin makoilevan alttarin päällä, joten kai siitä nyt pari kuvaa pystyi ottamaan?Ehkä se olikin joku umpeen taottu Kiinalainen Toivomuskaivo? kuulostaa legitiltä!

Sen jälkeen päädyttiin jonnekkin Holbornin ja Covent Gardenin välimaastoon irkkubaariin. Sain paljon kehuja vaatteistani ja ulkonäöstäni. Irkut on huvittavaa kansaa.


Äidin kanssa avauduttiin ja pälätettiin kaikesta ihan hölmöstä ja aika syvällisistäkin asioista. Mulla on äidin kanssa aina ollut tosi hyvät ja läheiset välit. Pystytään puhuun aika rehellisesti melkein kaikesta. Äiti on ihana, vaikkakin välillä aika iso toope. Mutta kukapa ei ole toope?Mä en oikeasti tiedä mitä mä tekisin elämälläni ilman äitiä ja sen älyvapaita neuvoja.Sunnuntaina oli myös tosi aurinkoinen päivä, mutta hirveän tuulinen. Mulla ei ollut tarpeeksi vaatetta päällä. Matkustettiin äidin nuoruuden aikojen huudeille Finchley Roadille/Hampsteadiin ja mentiin sinne käyskenteleen.Oli huvittavaa huomata, että äitikin oli onnistunut asumaan Lontoon toisen ainoan mäen huipulla. Lontoohan on oikeasti laakea kuin pannukakku, täällä on tasan kaks mäkeä (no okei, ehkä muutama muukin), mä asun niistä korkeimman huipulla.Huipulla tuulee.Löydettiin taianomainen kukkaketo sieltä niiden palatsien ja kartanoiden välistä ja pistettiin taas pienet kuvaussessiot käyntiin. Naurattaa, sillä Nora pisti kommenttia facebookissa, että kappas, äitihän on oppinut ottamaan kameralla kuvia...Noh, tässä nämä muut otokset sitten:
Käytiin sen jälkeen iltapäiväteellä jossain paikallisessa taidegalleriassa ja nautittiin siitä, ettei ollut kiire yhtään minnekkään.Sen jälkeen matkattiin takas keskustaan ja käytiin Carnaby Streetillä  Carnaby Burger Co-hamppari paikassa burgereilla ja Posh Friesillä. Oli herkullista ja kyllä raikas pullo Coronaa maistui päivän kävelylenkin jälkeen. Iltapäivä kuluikin sitten Primarkin valikoiman läpi käymisessä.Primarkissakin äidillä tuli alkuun liiallisen valikoiman ähky, mutta kolmannen kerroksen kenkäosastolle päästessä se oli jo taas täydessä tohinassa. Mä itse ostin uudet halpistennarit kevääksi (valkoiset), farkkupaidan ja vihreän ratsastusliivin.


Illalla mentiin vielä pizzalle Kings Crossilla.

Unohdin ihan mainita, että Camdenissa lounaalla edellisenä päivänä äiti lahjoitti mulle yhden perintösormuksen. Se on mun edesmenneen vaarini puolison kultainen vintage-sormus 40-luvulta. Rakastan sitä! :3
Ihana mama. <3

Tänään on mun ja Matildan vuosipäivä, eli tavattiin jokunen vuosi takaperin (mä sanon että se oli 5 vuotta sitten). Eli tänään pitäisi raahautua ulos parille.

Olo on vieläkin ihan nuija, mutta on tää paranemaan päin. Oon myös parina viime yönä saanut nukuttua loistavasti. Älkää kuitenkaan vielä mainitko koulujuttuja tai työharjoittelu-vastuita mulle. Mun pää ei kestä mitään ylimäärästä tällä hetkellä.

Miksi mä en voinut syntyä kissaksi?

xo D o M


English Edit:

We went to a cheeky late dinner to China Town Last Saturday Night with my mom. After drinking gallons of white wine we ended up creating a silly photo shoot session in the middle of London’s China Town. I’m not sure is that thing an altar of wishing dwell or what, but I’m pretty sure we didn’t disgrace anything holy… After that we continued the night out in an Irish pub somewhere between Covent Garden and Holborn. I’m very close to my mom and we talked a lot of some deep stuff during that night. My mom’s pretty hilarious and her advice is always golden, even though not necessarily very adaptable to real life. She’s a dork, I’m a dork, we’re all dorks!

On Sunday we took a lazy stroll in my mom’s old hoods in Finchley Road/Hampstead. The sun was out, but it was awfully windy. After yet another rather outrageous photoshooting session, we went for an afternoon tea to some local Art Gallery and then took a tube back to Soho and went for burgers in Carnaby Street’s Carnaby Burger Co restaurant. There is nothing better than posh fries and Corona-beer after a Sunday stroll.

After that we spent the remainder of the Sunday in Primark. Mom went berserk in the shoe-section. I only bought some new knickers, new cheap tennis shoes, jean shirt and a green country-vest.

In the evening we went back to King’s Cross and had some pizza to end the great weekend.
Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti