keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Story of a Cadbury Creme Egg

Tän viikon suurin rakkaustarina ja tragedia on selkeästi mun joka viikkoinen Cadbury Creme Egg-kiintiöni. Saan syödä niitä vain yhden/viikko. Muuten ahmisin niitä kitaani joka ikinen päivä joku kymmenen kappaletta. Tajuatte varmaan, että se olisi aivan mahdotonta. Olen fanittanut näitä suklaamunia jo vuosien ajan.


Tän kuvasarjan tunteet ei ole millään lailla lavastettuja. Mä en koskaan feikkaa testatessani asioita mun blogiin vaan annan aina 110% rehellisen, peittelemättömän mielipiteeni.


Maailman herkullisimman ja ällömakeimman herkun syömiseen menee ehkä nanosekuntti. Se vaan katoaa syöjän sisuksiin ennenkuin tajunta ehtii edes kunnolla tajuta, mitä tapahtuu... Mitä onkaan tuo jumalten valon lahjalla siunattu herkku, jota juuri pureskelen?


Cadburyn suklaasta (mistä en normaalisti tykkää ollenkaan) valmistetun super-makean suklaakuoren sisältä paljastuu kananmun letkeä sokerikuorrute-pläjäys. Täydellistä.


Tää on vähän kuin Avenged Sevenfold, joko sä vihaat niitä tai rakastat niitä.


Tähän kokemukseen kiteytyy elämän vuoristorata. Korkealta onnenhuuman hurmoksesta tiputaan lujaa ja rymisten pohjalle.


CremeEggsit maksaa 60p kipaleelta, tarjouksessa kaksi £1. Sen takia olen nyt kahtena viikkona ostanut Iitulle oman, koska niin mulle tulee pienempi huono mieli syödessäni tommosen herkkupommin joka keskiviikko iltateen kera. Hähääh...

Cadbury Creme Eggs:
+maku
+ulkonäkö (bonusta aidosta kananmun näköisestä sisuksesta. Nerokasta ja ällöttävää!)
-pakkaus (kestää liian kauan avata kääreistä)
-Koko: LOPPUU LIIAN NOPEASTI

xo Daughter of Murhpy
Pin It Now!

2 kommenttia: