keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Walk the Talk

Hei vaan!Kävin tiistaina Iitun kanssa Westfield ostoskekuksessa Shepherds Bushilla vähän metsästämässä lippistä. Itse tiedän jo, että haluan kesäksi hankkia Pride Clothingin Snapbackin (pitää vaan keksiä mikä herkullisista vaihtoehdoista nappaa eniten). Se on oikeastaan ainut järkevä ja realistinen vaihtoehto mulle. En halua mitään perus muoti lippalakkia ja urheilutiimien lippikset taas ei nappaa ihan älyttömästi.

Kiitos Iitulle kuvasta. :D

Pari hyvää vaihtoehtoa löydettiin ja pari vähemmän toimivaa, eli markkinoiden kartoitus on nyt takana ja kaveri siirtyi nyt pohtimaan seuraavaa liikettään. Netissä on ehkä hiukan parempia vaihtoehtoja, mutta lippiksiä on vähän ilkeä lähteä tilaamaan, kun niistä ei tosiaan voi etukäteen tietää istuuko ne vai ei.


Käytiin myös lounaalla Pizza Expressissä. En ole varmaan vuoteen syönyt pizzaa ja itseasiassa en ole koskaan elämäni aikana käynyt Pizza Expressissä. Mulle jäi ihan hyvä mieli siitä paikasta, palvelu oli hyvää ja hinnat paikallaan. Tietenkin ketjuravintolana, tunnelmaa paikassa oli ehkjä yhtä paljon kuin mun sukkalaatikossa, mutta silti. Jaettiin Iitun kanssa jokin epämääränen (mutta herkullinen) vege-pizza.

Ja tästäkin creditit kuuluu Iitun blogiin...
Päädyttiin myös pälättelemään ja pohtimaan meidän seuraaveja liikkeitä ja tän parin päivän aikana onkin herännyt pari aika mielenkiintosta ideaa. Niistä lisää näin lähiaikoina. :) Mulla on tosi hyvä fiilis kyllä nyt, tuntuu että olen löytämässä sen mulle virallisen kanavan blogi-maailmassa. Daughter of Murphy tulee pysymään sellaisenaan ja jatkan tänne epävirallisten juttujen postailuja, mutta olen pitkään kokenut, että journalisti/media-guruna mun pitäisi yrittää vähän kasvattamaan mun virallista netti-jalanjälkeäni ja alkaa tekemään itselleni nimeä... Koska mitä järkeä on olla journalisti, jos ei kirjoita ja bloggaa aktiivisesti?

"It’s like someone saying they want to be a musician, but refusing to play any gigs until they sign a record deal." -Some wise journalist/professor whose name I can't recall.Murphyn ja Darman-brändäys kyllä jatkuu tän uudenkin aluevaltauksen myötä. Ei hätää!Ainiin tässä vielä eilinen asu.xo Daughter of Murphy

***

English Summary: 


I recently made a promise, that I should start getting into habit of including a 100 word summaries into my blog posts. ( this is already over 27 words… And counting!)

On Tuesday I went to Westfield Shopping Centre with Iitu. Our agenda was to find a really cool and affordable snapback for my homie, Iitu. I, myself, already know which kind of a snapback I want for the coming summer (Pride Clothing, obviously!).

We also went to Pizza Express for a business luncheon. I’ve never been to their restaurant before and I was pleasantly surprised. Service was nice, food ok and it wasn’t too expensive either. Nothing too special, but I wasn't expecting anything, really.

While munching away our shared delicious vegetarian pizza (can't remember the toppings, but trust me it was quite delicious!) we started cooking our next moves in world domination. As a journalism/media-guru-student you have to think about your “online footprint”. Rest assured though, that this blog and my brands, Murphy and Darma will remain as they are — extravagant and ridiculous!

And that was 175 words; it took me about 5 minutes to whisk around. That doesn’t seem too bad! :)

xo Daughter of Murphy
Pin It Now!

4 kommenttia:

 1. Toi musaquotti on niin Veli Sikiö!
  Mun uus suosikkihahmo! Se on niin ihanalla tavalla ihan saatanan ärsyttävä. -Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten onki! :'D Veli Sikiö on ylisymppis kaveri kaiken sen mustan alla.

   Poista
 2. Maailma ei tule koskaan tietämään mikä siihen iski :)

  Oli kivaa! Viikottaisiin business-meettinkeihin siis siirryttävä, ei auta muu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin, varsinkin kun näin hyvää settiä ollaan niinki pienellä vaivalla saatu aikaseksi. :)

   Poista