maanantai 11. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä: My Dream Man

Noniin, noniin. Rauhotutaas sitten koko luokka, on päivän oppitunnin aika!

Ystävänpäivä on jo aivan ovella ja mulla ei ole miestä. Ei se mitään, se on ihan fine. Mikä muu on myös ihan fine on se, että mä voin käyttää ystävänpäivää hävyttömästi tekosyynä sille, että voin täyttää blogini kuvilla komeista miehistä. Tämä on siis oikeasti niin pinnallinen postaus kuin miltä se näyttää, en edes yritä saada tästä maskeerattua jotenkin syvälliseksi ja merkitykselliseksi postaukseksi. Tosin, monen tän postauksen tyypin tenhovoima ei oikeasti perustu niiden ulkonäköön vaan pinnan alla väreileviin tekijöihin. Esimerkiksi, mielestäni jokainen tässä postauksessa olevan miehen paikka on täällä aivan eri syistä kuin niiden näteistä kasvonpiirteistä ja komeista raameista.

Viime kesänä juttelin työn ohessa miehistä mun työkaverin kanssa. Mun työkaveri tiedusteli multa, että no mikäs on mun tyyppi. Olin kummissani; mistä ihmeen tyypistä se oikein puhui? Kaverini naurahti ja pudisteli päätään vielä enemmän kummissaan mun hämmennyksestä. Ilmeisesti jokaisella on tyyppi. Tarkoittaen, että jokainen ihminen periaatteessa tuntee vetoa aina samantyyppisiin ihmisiin. Vissiin, että mitä ulkoisia ominaisuuksia pitää tärkeämpinä ja vetovoimaisempina kuin muita.

Mä olin aluksi aivan vakuuttunut, ettei mulla olisi mitään tyyppiä. Mä tykkään jos tykkään, ei siinä ole mitään fyysisiä vaikutteita tai tekijöitä. Joku kolahtaa ja joku toinen ei kolahda. Olen ehkä maailman nirsoin ihminen ja kaikki miehet yleensä defaulttina ällöttää, tylsistyttää tai inhottaa mua. Mä nyt olen kasvanut tämmöiseksi paskapääksi, enkä voi sille mitään, etten kauheasti tykkää äijistä.

Työkaverini pakotti mut miettimään asiaa uusiksi ja kertomaan sille seuraavana päivänä uudestaan, että olenko silloin yhä vakuuttunut tyypittömyydestäni.

No kotona tein sitten kattavan listan miehistä, joihin olen koskaan tuntenut vetovoimaa. On sitä huonomminkin aikaa kaiketi tullut kuluttaneeksi.

Ja sieltä kaiken hämmennyksen ja menneisyyden karvanaamojan ja nuoruuden haihatusten joukosta alkoi aivan liian nopeasti ja selkeästi nousta samankaltaisia piirteitä ja asioita, niin henkisiä kuin fyysisiä.

Mikä pahinta, oon tässäkin aiheessa ollut varsin sikamainen ja porsastellut. Mulla on nimittäin kaksi erittäin selkeää tyyppiä.

Valmistautukaa. Ja tuosta vielä vähän taustamusiikkia, jotta kaikki voidaan virittäytyä tähän oikeaan tunnelmaan.Tyyppi 1: Karismaattiset, takkuturkkiset ja  tatuoidut viekkaat susikoirat (mistä toikin nimitys tuli...)
Tyyppi 2: Buffit, sydämellisen aidot maskuliinit alfa-jellonat (mistä mä keksin nämäkin)

Ja sitten on ne muutamat jotka sekoittuu aivan täydellisiksi hybrideiksi:
Kyllä sielu lepää... Ja kyllä, sitä voi myös tuntea vetovoimaa piirroshahmoon (Flynn Rider). Tiedättekö, sellaiseksi ihmiseksi, joka on maailman nirsoin ihmisten suhteen mä oon mielestäni aika lavea-ruokainen. Enkä todellakaan ole nostanut rimaa mitenkään liian korkealle. köh köh... 

Plus, mulle tuli tosi hävytön olo kun tein tän postauksen. Toivottavasti ette nyt ajattele, että olen ihan kamala ihminen. Ystävänpäivän kunniaksi vain juhlistan sitä, että komeat miehet on ihan kivoja aina välillä. :D


Mä oon ihan kuin toi kissa kun esikatselin tota litaniaa.
Onko teillä selkeetä tyyppiä? Vai onko koko homma oikeesti yksi myytti? Eli tunnetko vetovoimaa ihmiseen riippumatta ulkonäöstä, vaan se kaikki on jotain kosmista taikapölyä, mitä on joutunut meidän silmiin ja mielivaltaisesti ohjailee meitä eteenpäin elämässä?

xo Daughter of Murphy
Pin It Now!

4 kommenttia:

 1. Miksi noi sun kissakuvat saa mut aina repeemään? Hyvin ajotettu musikki btw. Biisi loppu sillä sekunnilla ku pääsin Flynn Riderin kuvasta sun tekstiin. Mutta mitä tulee tuohon tyyppiin, niin voin täydestä sydämestäni sanoa, että total bullshit. En ikinä uskonut rakastuvani Harald Hirmuiseen. Katos miten kävi.
  Etkä sä oo edes nirso. Laatutietoinen.
  -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harald Hirmuinen. :'D miksi toi ruotsalainen viikinki-läppä ei koskaan lopu olemasta niin huvittavaa? hahaha... Aww, oot kyl oikeessa, ei noihin tyyppi-juttuihin voi luottaa kun on ihan aito tuli hännän alla.

   Poista
 2. Haha, mikä lista! tossahan on muutaman miekkosen verran valinnan varaa :D Keanu on mun, muut saat pitää ;)

  - Hansbeliini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keanu! <3 Se on kyllä tän listan hienoin mies. Arvostan niin paljon.

   Poista