torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä: Parhaista Parhaat Kaverit

Ystävänpäivän kunniaksi haluan sanoa pari kaunista sanaa mun parhaista kavereistani.

Valmistautukaa.

(huom! tämä ei ole missään järjestyksessä. Tai yritin kronologista, mutta noh...t)

Nora

Nora on mun pikkusisko. Se on myös mun paras kaveri ja mulle rakkain ihminen koko maailmassa. Kukaan ei ymmärrä mua niinkuin Nora ymmärtää, me ollaan aina oltu tosi läheisiä ja pystytty sanoon toisillemme ihan mitä ollaan haluttu. Ollaan myös nuorempina tapeltu aika raivokkaasti, niinkuin kaikki sisarukset tuppaa tekemään. Ollaan molemmat tosi eritavalla temperamenttisia; Nora tyypillinen staattisesti koko ajan vittuuntunut ja ärsyttävä härkäpää ja maamerkin edustaja, mä taas toisenlainen maamerkki, neitsyt, eli kontrollifriikki, joka pimahetelee ja vetää nupin jumiin vähän väliä mitä typerimmistä asioista.


Meidän inside-jutut on aivan mahtavia, ja pystytään kommunikoimaan pelkillä naurahduksilla, ilmeillä ja äännähdyksillä. Saatetaan käydä pitkiäkin keskusteluja ja muut ihmiset katsovat meitä ihan ymmällään, eivätkä ymmärrä puoliakaan meidän keskustelusta. Ne on parhaita hetkiä.

M Shadows on niin meidän isoveli. :D

Meillä on 5 vuotta ikäeroa, mutta ei se oo koskaan tuntunut siltä, koska mä olen aika lapsellinen ja Nora on aina yrittänyt olla ikäistään vanhempi ja kovempi. Pikkuinen Norppa Norpahdus! Nora sanoo usein, että mä oon opettanut sille kaiken mitä elämässä täytyy oppia ja että mä oikeastaan kasvatin sen, koska meidän vanhemmat erosivat Noran ollessa tosi nuori ja sen takii äiti joutui olemaan aika paljon iltoja töissä ja isä taasen on aina  matkustanut tosi paljon. Sen takia olen myös hirveän suojelevainen Noraa kohtaan.


Mä en tiedä mitä mä tekisin, jos mulla ei olisi Noraa. Se on ainut ihminen koko maailmassa johon mä voin luottaa henkeni (no okei, ehkä kans äitiin ja isään :D).


Ps. Never forget Noran puolikaari kulmakarvat-vaihe. >:D

HannaHanna on mun toisiks vanhin paras kaveri. Tavattiin 9-vuotiana, kun siirryin sen luokalle ala-asteella. Mä ja Hanna ei varmaan koskaan olla tapeltu kunnolla. Must tuntuu, että se johtuu siitä, että meidän välinen kommunikointi on aina toiminut tosi hyvin.


Välillä on ollut taukoja yhteydenpidossa ja molemmat on käynyt omia sotiaan omissa elämissä, mutta Hannan kanssa välit on aina ollut sellaiset, että voidaan olla erossa puolkin vuotta ja sitten kun taas nähdään, tuntuu kuin aikaa erossa ei olisi kulunut päivääkään.


Hanna on mun terapeutti, filosofi ja astrologi. Se osaa aina antaa tosi hyviä neuvoja, tai oikeastaan osaa istuttaa juuri oikeat ajatukset ja pohdinnat päälle mun aivoissa, jos mulla on ongelmia. Hannan kanssa saan elämän aina perspektiiviin ja kaikki elämää suuremmat draamat ei tunnukkaan enää meidän juttutuokion jälkeen ihan mahdottomilta yhtälöiltä.Se on myös ehkä yksi hulvattomimmista ihmisistä koko maailmassa. Hannan kanssa mä voin olla täysin oma kontrolloimaton itseni ja niin toope kuin haluan, ilman että mun tarvitsee hävetä itseäni tai yrittää ns. laimentaa omaa hassuttelevaa luonnettani. Voin puhua Hannan kanssa ihan mistä tahansa maan ja taivaan väliltä ilman, että Hanna arvostelee tai tuomitsee mua. Kai se, että ollaan kasvttu lapsesta aikuisuuteen on mahdollistanut sen, että tunnetaan toisemme ku takataskumme.

Usein taannutaankin yhdessä takaisin sille 10-vuotiaan huumorin tasolle. Meillä onkin myös paljon yhteisiä kiinnostuksen aiheita, kuten pelaaminen, urheilu&liikunta, hyvinvointi ja kamppailulajit. ;D

Hanna on maailman aidoin, vahvin ja sydämellisin ihminen jonka tunnen ja tuun koskaan varmaan tuntemaan.

Matilda

Me ollaan Matildan kanssa kuin paita ja peppu. Lesbian Lovers jne. Matilda on mun parhaista ystävistäni se, joka ankkuroi mut maankamaraan, etten lähde ihan muihin sfääreihin lipumaan. Ilman sitä mun elämästä ei tuskin tulisi yhtään mitään.Meillä on kohta tulossa meidän vuosipäivä. Tavattiin 6 vuotta sitten Lontoossa täysin sattumalta (tai sitten se oli oikeasti kohtalo). Matilda ja mä ei ihan heti nähty yks yhteen, tai mä luulin, että se ei tykkää musta ja se taas kai vaan ujosti tosi paljon.

"...kaikki muut au pairit oli kivoi, paitsi yks ei tainnu pitää musta. :D whatever, sen ongelma ei mun. xD..."

Matildan kanssa on aina tosi hauska lähtä ulos bilettään ja shoppailemaan. Sillä ja mulla on aika samantyylinen tyyli ja sen kanssa löytyy aina kaikkea kivaa kaupoista. Tykätään monista samoista bändeistä ja jutuista. Usein, jos katellaan vaikka nettikaupoissa juttuja saatetaan linkata ihan vahingossa toisillemme täysin samoja kuteita tai koruja. Se on aika hassua.


Luonteeltamme me ollaan kuin yö ja päivä, mutta ehkä juuri sen takia meidän suhde on toiminut niin hyvin. Tavallaan tasapainotetaan toisiamme. Meillä on bändi. Sen nimi on Pudding Paddles. Kyseisen duon kumpikaan jäsen ei soita aktiivisesti mitään instrumenttia. Yllä oleva kuva on meidän ensimmäisen albumimme kansikuva.


Me puhutaan oikeestaan päivittäin. Ollaan jotenkin kasvettu vaan yhteen, enkä voisi oikein kuvitella elämääni ilman Matildaa. Matilda muutti muutama vuosi sitten Australiaan ja viipyi siellä reilu puoltoista vuotta. Se oli kamalan vaikeaa aikaa, varsinkin ensimmäinen puoli vuotta. Olin jo niin tottunut elämään ja arkeen parhaan kaverin kanssa, sitten yhtäkkiä kaikki loppui.

Onneksi se tuli takasin. Kaverisuhdetta on huomattavasti helpompi pitää kasassa, kun asuu edes samalla pallonpuoliskolla.

Matilda on ainoa ihminen, jolle mä voin sanoa aika suoraan jos mua ei vaan yksinkertaisesti huvita, ilman että mun pitää potee siitä huonoo omaatuntoa myöhemmin, koska mä voin luottaa siihen, että se ymmärtää kyllä.

Tiina

Tavattiin Tiinan kanssa samana päivänä kuin tutustuin Matildaan. Tiina ei tykännyt musta aluksi, kun mä taasen ajattelin, etten ole koskaan tavannut kovempaa muijaa kuin Tiina. Se Pohjoisen karaisema kasvatti.


Tiinan kanssa ei nähdä ihan kauhean usein, koska se asuu Oulussa ja mä taas etelässä tai Lontoossa.


Aina ku nähdään kuitenkin, Tiinan kanssa elämä on tosi vaivatonta ja mä oikeasti arvostan sitä ihmisenä aivan tajuttomasti. Tiina on kovis, mutta myös tosi kiltti ja hellä ihminen. Se antaa mun aina meikata sen ja kokeilla erilaisia juttuja sillä (hähääh).

Tykkään myös siitä, että mun tundrailu saa sen välillä aivan tundralle. Ne on hienoja mitä vittua tässä just tapahtu-hetkiä.Tiinan kanssa on kiva pelleillä ja juoda alkoholia. Tosin sen viinapää on aivan järjetön, se pystyy juomaan porukan karskeja miehiä pöydän alle illan aikana ja välttyä krapulalta seuraavana päivänä. Onneksi nykyään sillekin tulee kanuunoita, muuten mä en pystyis katsomaan sitä enää silmästä silmään.

Jules

Jules on kuin mun isosisko, jota mulla ei periaatteessa ole koskaan ollut. Ei ainakaan perinteisessä mielessä. Se on mua 7 vuotta vanhempi. Tutustuttiin netissä vuonna 2008 ja ollaan todiste siitä, että netti-kaverisuhteetkin voi kestää ja olla ihan yhtä aitoja ja läheisiä, kuin sellaiset ns. tosielämän kaverisuhteet.


Jules asuu Australiassa, jossa sillä on perhe, työ ja elämä. Itseasissa huhtikuussa tulee täyteen, ettei olla nähty 2 vuoteen. Järkyttävää.


Julesin kanssa olen päässyt matkustamaan Jenkkeihin ja kokenut asioita, joista nuorempana uskalsin vain uneksia. Julesin kanssa olen myös ollut aina aivan hirrrrveässä humalassa. Kuinka monet kerrat mä olenkaan istunut sen kanssa jonkun baarin vessan lattialla ja kikattanut jotain aivan typerää asiaa... Tai istunut keskellä yötä Huntington Beachillä ja puhunut nuppi aivan sekasin mitä typerimpiä asioita.


Julesin takia olen joutunut myös mitä järkyttävimpiin tilanteisiin, kuten Sunset Boulevardin Burger Kingin drive throughulle paljain varpain kahdelta yöllä, 80-luvun rokkarien salaisiin bileisiin Universal Studioille, jatkoille bändien kanssa Berliinissä/Hollywoodissa/Huntington Beachillä, roadtripille Kalifornian halki mitä rändömeimmissä seurueissa ja keikkabusseihin puolituntemattoman (humalaisen) äijän kanssa (wait, se oli kyllä ihan mun oma aikaansaannokseni. Jules itseasiassa pelasti mut mitä karmeimmalta dagen efteriltä pelastamalla mut viime hetkellä joutumasta kuljetetuksi Hampuriin. Siinähän oltaisiin sitten oltu pannukakussa kainaloita myöten.) jne.


Me ärsytetään toisiamme usein ja kiusataan toisiamme, eikä puhuta enää joka päivä niinkuin ennen, mutta Jules tulee aina oleen mulle rakas ihminen ja oon kiitollinen sille siitä, että se jakso tukea, kannustaa ja kuunnella mua mun synkimpinä aikoina, eikä jättänyt mua yksin.


Jules + Fanni = Epicness in English
Jules is like a sister from another mister. She’s like a big sister that I never (in a way) had.

We are a living-proof, that internet friendships can be as real as the eh… the real deal, so to speak. ;)

I have travelled with her quite a bit and shared some pretty outrageous adventures starting from tour buses, to after parties and road trips across California. I always somehow end up in most ridiculous situations and surprising companies with/because of her… Drunk out of my mind, obviously as well!

I can’t even count how many times I’ve sat on a bathroom floor of some bar with her, drunk as fuck as we’ve giggled in hysterics about something really stupid.

One of the fondest memories with Jules has to be when we were in Huntington Beach in 2010 in the middle of the night, sitting on the sidewalk and just slurring and trying to talk about deep stuff. It obviously did not work out too well and neither of us can really remember what we were talking about, but I have a feeling it was something great and divine. :’D

There’s too many drunken and –shock– sober stories to be told, so I'm not goin g to go into too much into detail about them. Plus some thing are better left untold. ;) hahaa... Otherwise we couuld never move to my next best friend!

Anyway, I know I annoy Jules a lot and she irks me too every once in a while, but we can see past that. And that's real kind of friendship. I wouldn't want it any other way. We don’t talk anymore on a daily basis, but I still hold her very close and dear to me.

She was there when no one else seemed to care. She listened to me and brought me channels to guide my emotions and gave me tools to deal with all the bullshit that was going on in my life when we met.

I'm so grateful that I met Jules. She's a true diamond in the rough. (if someone still gets this reference then I'm impressed. haha!)

TiiaTiia on mun Twisted Sister. Ollaan ku Meredith Grey ja Christina Yang.


Meillä on oikeasti maailman parasta (huonointa) läppää. Tutustuin siihen Jyväskylässä. Tiia on hysteerinen ja se ymmärtää millaista on opiskella JAMK:issa. Me vihataan monia samoja asioita ja tykätään mastercheffailla ja juoda alkoholia ja teetä yhdessä. Tykätään molemmat pekonista/aortan tukkimisesta rasvaisella safkalla ja ällö-oksennus-liikunnasta.


Tiian kanssa elämä on vaan asteen verran hauskempaa. Itseasiassa hulvatonta. Se jaksaa kuunnella mun ongelmia ja osaa antaa mulle sellasia neuvoja, jotka ei ehkä oo aina maailman parhaita, mutta ainakin ne saa mut nauramaan. Siis ei mitään perus hihittelyä (sitäkin), vaan oikeesti sellasta kyyneleet silmissä lattialla makaamis-kikattamista. Se on nerokas ihminen ja me molemmat epäterveellisellä tavalla ihannoidaan diktaattoreita.


Tiia sanoo mulle asiat suoraan, mutta se osaa sen jotenkin tehdä niin, ettei se loukkaa mua. Ja mä oon kuitenkin aika herkkä ihminen. :D Tiia osaa myös sanoa oikeat asiat oikeaan aikaan ja musta tuntuu, että 90% Tiian ansiosta mun itseluottamus nousi kuin leppäkeihäs Jyväskylän periodin aikana.


Mulla on ikävä sen kanssa hengailua ja meidän kuukausittaisia supermarket-shoppailu reissuja, JAMK:in ja ruokalan henkilökunnan terrorisointia ja muita aivan helvetin tyhmiä juttuja. Mulla on niiin ikävä Tiian kanssa hengailua!


Ilman Tiiaa ei olisi Murphyä. Ja kaikki tietää, että ilman Murphyä ei olisi huumoria, itseironiaa ja tätä blogia.

Iitu

Iituun tutustuin viime syksynä täällä Lontoossa. Siitä tuli nopsaa yksi mun parhaista kamuista, koska se on niin hirmuisen fiksu, hauska ja nätti. Iitu osaa jotenkin aivan ihmeellisellä tavalla kääntää mun epämääräset soperrukset ja irralliset ajatukset järkeviksi ja selkeiksi kokonaisuuksiksi. Meillä molemmilla on todella järkyttäviä normeja vastaan taistelevia mielipiteitä ja ajatuksia.


Iitu on opettanut, että mun on ihan fine olla vähä itsekkäämpi ja oppia sanomaan ei tai suoraan jos vituttaa. Iitu on rehellinen bitch, eikä sellanen mairea-bitch. Sellasista tytöistä mä en nimittäin kyllä tykkää ollenkaan. Mutta Iitu on aivan mahtava.


Iitun kanssa on myös tosi helppo vaipua kätkä-huumori-tasolle. Se ei myöskään häpeä kun haluan ottaa kuvia blogiin (koska se itse dokumentoi sen elämää vielä innokkaammin kuin mä). Meissä on tosi paljon samoja piirteitä, mutta toisaalta ollaan myös tosi erilaisia ihmisiä.

Iitun kanssa musta kehkeytyy aina ihan kamala moottoriturpa ja pälätän ja pulputan sille ummet ja lammet lähtien jostain typerästä vaatteesta, jonka haluan ostaa, aina kaikkeen maailman syvällisimpiin ja vakavimpiin kysymyksiin minuudesta ja elämästä.

Iitu on hyvä esittämään, että sitä oikeasti kiinnostaa kaikki mun epämääräset soperrukset. Se on tosi kivaa. :)


Iitu on ihana, tosi tyylikäs ja tosi nätti. Niin ja sillä on blogi. Mä autoin sen bannerin teossa. Iitun lala-landiaan pääset tästä.


Siinä on mun parhaat kaverit. Mun ämmäni. :D

xo D o M
Pin It Now!

8 kommenttia:

 1. Ihanasti kirjoitettu! Allekirjoitan ehdottomasti jopa bitch-kommentin, elämässä pärjää paremmin jos on salaa bitch ja kyllä mä sustakin sellaisen luon. :)

  Lisäks suurimmasta osasta sun löpinöitä olen oikeesti kiinnostunu. Ainaki joku 65 prossaa!!

  Hyvää ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää! :'D

   Hyvää ystävänpäivää PULLERO-PALLERO! (häähää, how you like me now?!)

   <3

   Poista
  2. En aijo ostaa sun ja matildan esikoislevyä (HOW YOU LIKE ME NOW?!!!!)

   Poista
  3. Ei sun tartte ees ostaa, saat sen silti, ja vielä ihan omistuskirjoituksella! (BOOYAH!)

   Poista
 2. Tiinan kanssa on kiva juoda alkoholia? :D tänks hani. Sunki kans on kiva juoda alkoholia! <3 Musta on maailman parasta että oot mun ystävä. Ja uuh, SOAD kesällä! Alkoholia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WHOOOHOOH! Toivottavasti sä et nyt ajattele et mä ajattelen(haha) et sä olisit alkoholisti! :'D

   Pus pus!

   <3

   Poista
 3. Voi Vanni.. mun ois varmaan pitäny kuvata mun tunnereaktio-skaala noiden muutaman kappaleen osalta. Miten ihanaa et ollaan tunnettu jo ala-asteelta asti! Holy crap niin nostalgista <3 sit repesin niin totaalisesti siihen sun ilmeeseen TAAS! (red picture :P).. ja sit herkistyin niin että silmät vetisty sun vikasta kappaleesta. Aivan ihanasti kirjoitettu, kiitos rakas <3

  Ja kiitos kaikesta mitä ollaan kaikkina näinä vuosina yhdessä jaettu ja seikkailtu! More is coming!! :DD

  Aivan superüber-ihanan mahtavaa fiilistä tänään kaikista ihanimmalle möhköfantille! <3

  ps. ehkä meijän tappelut vaan kanavoitu suoraan jujutsun parissa, ha! ;)

  - Hambuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko juttu tuli iha täydestä sydämestä! ;) Ja arvasin että arvostaisit tota hemmetin ilmettä... ;D Voi olla, että se oli se jujutsu mikä pelasti meidät. :D Pus pus, armahin! oot ihana! <3

   Poista