tiistai 5. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä: Unelmapari

Ystävänpäivä on ihan kulman takana. Tulen viettämään sen taas yksin ihan itseni kanssa. Ei tullut kovin suurena yllätyksenä.

Sen sijaan, että masentelisin ja vihaisin kaikki rakastuneita, niinkuin ilmeisesti jokaisen sinkkunaisen pitäisi katkerana tehdä koko Helmikuun alun ajan, mä haluan tehdä päinvastoin ja jakaa teidän kanssa pari mun unelma-parisuhdetta, aitoa kuin myös tekaistua.

Ensimmäinen on niin selvää settiä kuin vain olla ja voi. Ja tuskin tulee suurena yllätyksenä kenellekkään.

Beyonce ja Jay-Z.


Oletan, että suurin osa näki Beyoncen Superbowl halftime shown. Huhhuh, mikä nainen. Ei ole musta ollenkaan liioittelua, että Rouvaa voi kutsua Maailman Kuningattareksi tällä hetkellä. Ainakin musiikin saralla. Rehellisesti ottaen, mä en ole Beyoncen musiikin suurin fani. En liioin kuuntele tai välitä hänen tuotannostaan, mutta lavalla laulaja on aivan jäätävä ja julkisuudesta saadun kuvan perusteella aika mahtava persoonakin.


Nuorena, kun en vielä ymmärtänyt mistään mitään, en voinut käsittää Beyoncen lyödessä hynttyyt yhteen naista niin paljon vanhemman ja pelottavan Jay-Z:in kanssa. Mitä se näki siinä?


Kelaa se kymmenen vuotta eteenpäin ja mä käsitän. Voi, mä käsitän. 110% mä ymmärrän Beyoncea... ja Jay-Z:tä, luonnollisesti.


Jay-Z on päällikkö. Sillä on karismaa, se moguloi minkä kerkeää, toi samplingin rappiin ja dominoi koko musagenreä... ja se on samalla vielä niin hiiskatin lutunen! Ja tyylikäs isolla T:llä. Kukaan ei pysty tekemään snapbackistä ja T-paidasta niin coolia kuin Jay-Z.


<3


Beyonce ja Jay-Z on ultimaalinen Power Couple. Molemmat on menestyneitä, vahvoja ihmisiä. Kaksi tuon kaltaista ihmistä lyödessä hynttyyt yhteen syntyy Power Couple. Mä voin vaan toivoa, että joku päivä voin oman mieheni kanssa olla samanlainen. Kumpikaan ei ole riippuvainen toisesta, mutta yhteen pistettäessä se vaan toimii. Molemmat osapuolet on aivan yhtä hauskoja ja mukavia erikseen ja yhdessä.


Ne on popkulttuurin ehdottomat kuninkaalliset.


Bey ja Jay-Z vaikuutavat yhä niin tyytyävisiltä yhteiseloonsa. Epäilemättä suljettujen ovien takana riidellään ja kriisejä ollaan kohdattu, mutta silti ne on yhä yhdessä. Pariskunta, joka jaksaa nähdä vaivaa toistensa ja parisuhteen eteen, ilman että tinkivät omasta urastaan ja minästään. Viimesenä argumenttina vielä näiden kahden kehonkieli. Se on vain jotain niin mieletöntä. Yhdessä, heillä näyttää aina jokin ruumiinosa koskevan toista. Aivan yli sööttiä! 


UK: Kate ja William
US: Beyonce ja Jay-Z


Just tommosen parisuhteen mä haluan. 

Kuka on teidän unelmapari? 

xo Daughter of Murphy

ps. Sori tästä blogihiljaisuudesta. Tässä on ollut nyt muutama muuttuja ja kiireitä.
Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti