perjantai 22. maaliskuuta 2013

Brother & Bones

Hei!

Nyt on pakko tulla tänne jakamaan teille hyvää musiikkia. Mä en ole ollut innostunut uudesta musiikista todella pitkään aikaan. Tai, en ainakaan näin innostunut kuin nyt olen tästä brittibändistä nimeltä Brother & Bones.

Mä en ala kertomaan millaista musiikkia bändi tekee, vaan annan tyyppien itse myydä omat biisinsä.Kuulin bändistä eilen A&R tunnilla tutultani. Mietin että musiikki oli tosi hyvää, mutta jätkän esitellessä toisen videon, missä itse bändikin esiintyi, huomasin ilokseni sen, että bändin jäsenet ovat todella hyvännäköisiä (tai no, toi solisti. Herttinen.). En siis ollut yllättynyt, kun kaverini mainitsi core audiencen koostuvan pääasiassa 18-25 vuotiaista tytöistä. :'D  Ja sen, että kun bändin nimen pistää googleen, löytyy pääasiassa vain kuvia tosta solistista.Oh well...


Tyhmää on se, että eihän näillä ole tulossa Lontooseen keikkaa. Eikä tuskin tulla kuuleen vielä pitkään aikaan Suomessakaan, sillä eihän näitä ole mikään levy-yhtiö vielä napannut omaan talliinsa.Mitäs mieltä olette? Nappaako vai ei?

xo Daughter of Murphy

English Edit:

Hey,

I just wanted to pop by and introduce to you some great new music. Brother & Bones are currently an unsigned band from somewhere in the UK. I was introduced to the band yesterday during the A&R lecture. A friend of mine was showing their music videos.

For the record, I haven’t been excited of any new music in such a long time. Then I saw a video where the band showed their faces and I was even more impressed. Very handsome lads, especially the singer, don’t you agree? I wasn’t surprised at all when the guy said that their core audience consists of 18-25 year old females. Lol. Surprise.

It’s a shame that they don’t have any upcoming gigs in London and I know, Helsinki&Finland will have to wait for a LONG time before this band will concur Northern Europe Markets. Blaah.

Anyway, what do you think? Yes or no?

xo D o M
Pin It Now!

4 kommenttia:

 1. Semi-lupaava bändi kyllä. Tolla solistilla on tollanen Johnny Depp-meininki päällä, mikä ei siis mun kirjoissa oo ikinä huono juttu. Missään nimessä. (Tai siis kenen mielestä ois? Jos jonkun mielestä on, ni do us all a favour and shoot yourself).
  Musiikki on mukavan hyväntuulista, sanoja en oikeestaan vielä ehtiny kuunnella, ku fiilistelin vaan biisiä yleisesti.
  Kaiken kaikkiaan sai hymyileen. Kova juttu tälle päivää! (Suhteellisen ei-naurattava päivä takana.)Innolla jään odottamaan, mitä tuleman pitää. Koska jotainhan tulee. Jos ei tule, niin voin vain olettaa, että kaikki levy-yhtiöihmiset UK:ssa on kuuroja, sokeita ja tyhmiä. -Sekopäisesti Johnny Deppiin (ja yllättäen viimeaikoina myös taas Elastiseen) suhtautuva ystäväsi Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin naurettava päivä sulla on ollut takana? Ja joo, on kyllä vähän samaa näköä vanhan kunnon Johnnyn kanssa (pieni suklaapuoti-johnny eritoten, eikö? ah, siitä ei mies kyllä enää parane!).

   Kiitän ja kuittaan kriitikko-toverini! ;)

   Poista
 2. Tykkäsin!! Ja niinhän siinä yleensä just käy et ku löytää jonkun uuden hyvän bändin ni niiden keikka on joko just ollu sun lähellä tai sit muuten vaan ei mitään keikkoja tulossa lähiaikoina.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavuutta! :) Ja toi on kyllä niin totta... Murphyn kujeita! Elättelen kyllä yhä toiveita, että kevään aikana nää ehtisivät heittää jonkun sorttisen keikan Lontoossa. :)

   Poista