perjantai 8. maaliskuuta 2013

Koulu Päivitystä

Hellurei täältä yliopiston kirjaston nurkkapöydästä! :)

Hyvää Naistenpäivää kaikille Leideille!

Täällä Lontoossa on kamala koiranilma, sataa ja on sumuista. Mutta luultavasti vihdoinkin on alkanut kevät, ainakin aivastelen koko ajan ja nahkatakki-kelit ovat vihdoinkin alkaneet. Tosin pidän vielä nahkatakin päällä mun vihreetä ratsastusliiviä (jossa on rinnassa mun uusi Slytherin-pinssini.).

Ajattelin vähän päivitellä koulu-uutisia taas tähän väliin, ihan lyhyesti. Tiedän, että jotkut lukijat suosivat näitä vaihtoon+kouluun liittyviä postauksia. Illalla yritän sitten saada kirjotettua ja viimeisteltyä Sen Harry Potter-postauksen. :) Kaverit voivatkin jo fiilistellä joitakin kuvia Facebookin puolella.


Näytän vähän väsyneeltä... ;)

Olen muuten nyt lukenut parina viime iltana HP fanfictionii pitkästä aikaa. :D Mielestäni fanfiction on maailman paras asia nyt kun Harry Potter sarja on saatu päätökseen ja jotkut meistä eivät vain yksinkertaisesti ole valmiita päästämään irti. Tuli ihanan nostalginen olo eilen illalla juodessani lasillisen valkkaria, possuillessani Hariboja ja lukiessani yhtä vanhaa fanfictionia. Kuulokkeissa pauhasi old school Linkin Park. Ihan kuin olisi taas ollut vuosi 2006!

Tein tässä aamun kunniaksi pitkästä aikaa Sorting Hat testin. Nettihän on niitä pullollaan, mutta mielestäni tämä on kattavin. Vaikka jotkut ehkä pitävät sitä yllättävänä, olen oikeastaan aina saanut tulokseksi Luihuisen. Rohkelikko tulee aina ihan rinta rinnan hyvänä kakkosena. Eli asiani ovat ihan hyvin. Jakakaa ihmeessä teidän tulokset kommenteissa!Koulussa menee ihan jees, oon saanu todella hyviä tuloksia kokeista, paitsi eilinen testi taisi mennä vähän riman alta, en vain ollut ehtinyt lukea. :/ Ärsyttää, toisaalta sain sen kurssin edellisestä kokeesta 98/100, joten eikai se nyt haittaa jos saan tosta eilisestä paskemman, keskiarvo pysynee kuitenkin jossain siellä B:n rajamailla, mikä on mulle jees. Musta tuntuu, että olen itselleni aivan liian tiukka ja en koskaan anna mitään anteeksi. :D

Sain syksyn mittasten kurssien tulokset Evisioniin; B:t molemmista Sports Journalismista ja Creative Writingista. Olen aika ylpeä, ottaen huomioon sen, että olin pihalla suurimman osan ajasta Sports Journalism kurssilla ja Creative Writing-kurssin taas lopetin ehkä hiukan ikävällä nootilla. Oh well... Eihän nämä täällä vaihdossa ansaitut numerot edes vaikuta mun Suomen keskiarvoon.

Eilen A&R kurssilla (se maikka muuten on osa Coldplayn managementtia,whaaaaat) meille tuli sellainen tosi iso kiho musabisneksessä (se on löytänyt suurimman osan kaikista suurimmista britti tähdistä, sen veli vissiin manageroi Adelea ja löysi Mumford&Sonsit ja sen faija aikoinaan kehitti vissiin brittien Suosituimmat levyt-lista-järjestelmän, tyyliin brittien billboardin... En nyt ole ihan saletti, koska mulla ei ole mun muistiinpanoja tässä vierelläni. En edes muista muuta kuin sen, että sen nimi oli Rob. Hups. :D). Anyway, Se oli tosi tiukka setä ja kuunteli ensimmäisiä suullisia presentaatioita ja kommentoi niitä aika brutaalilla tavalla. Onneksi se ei ole enää kuvioissa siinä vaiheessa kun mun täytyy pitää mun suullinen esitys.

Jokatapauksessa, meidän piti esitellä itsemme koko luokalle ja kertoa lemppari klassinen artisti ja nykymusasta lemppari, mitä opiskellaan ja mitä halutaan tehdä koulun jälkeen. Mun kohdalla onnistuin taas jotenkin säheltämään, tai no, tein sen ihan tarkoituksella saaden säälipisteitä ja kaikkien huomion. Ihmiset luulee usein että sählään vahingossa. Voin sen verran tän kerran paljastaa, että 80% sähellyksestäni on laskelmoitua ja tarkoin suunniteltua käytöstä.

Keksin Avenged Sevenfoldin lisäksi diggaavani Queenista ja kerroin lopuksi haluavani mahdollisesti tehdä duunia Musa Journalismissa. Musta tuntuu, että sain aika hyvän kontaktin siihen hyyppään ja se antoikin mulle pari tosi hyvää vinkkiä. Se oli niistäkin esittelyistä aika tiukkasanainen ja arvosteli monen urasuunnitelmia, esiintymistaitoja ja itsevarmuutta. Mä sain vain kehuja.

Kiitin taas kerran luojaa siitä, että kävin Kallion Ilmaisutaidon Lukion. Vaikka se oli monella tapaa montaa muuta lukiota varmasti rankempi kokemus, niin opettihan se niin monia taitoja, joita muut koulut eivät yksinkertaisesti opeta.

Osaisimpa vaan sosiaalisessa elämässä olla yhtä itsevarma ja itseni mielestä valloittava kuin esiintyessäni. :/

Viime viikolla oli Enhancement Viikko. Vierailtiin Economistin toimituksessa. Siellä oli tosi hauskaa, mikä on ehkä vähän yllättävää, koska Economistia pidetään aika puisevana lehtenä. Näkymät Green Parkin kupeessa sijaitsevan Headquartersien ylimmästä kerroksesta ainakin olivat aika henkeäsalpaavat.


Myös pari Celebrity Journalistia piti paneelin viime viikolla. Oli taas kiva kuunnella ihmisiä, jotka haastattelee työkseen tyyppejä kuten Robert Downey Jnr., Rihanna, Madonna ja Lady Gaga.

Mun yksi maikka menikin tossa pari viikkoa takaperin rennosti tuntien jälkeen tekemään haastattelua Paul McCartneyn kanssa. Aika tyhjentävää.

On mulla tässä nimien pudottelussa pointtikin, älkää huoliko! Eli haluan taas korostaa sitä, että vaikka koulu ei olisi maan johtavia yliopistoja, voi yksittäiset departmentit ja programmet olla tasokkaita. Mun yliopisto on oikeestaan muuten aivan paska, mutta journalismi on tutkitusti Lontoon paras journalismi-linja. Mulla taisi käydä tuuri, kerrankin.

Lisäksi, patistan taasen jokaista, joka harkitseen ulkomaille vaihtoon lähtemistä ottamaan ainutkertaisesta mahdollisuudesta otteen ja heittäytymään. Pitää uskaltaa poistua siltä omalta comfort zonelta ja lähteä, jos siihen vain on mahdollisuus.

Olen kuitenkin iloinen, että olen täällä vain vaihdossa, enkä opiskele tutkintoa kokonaisuudessa ulkomailla. Tämä järjestely on sopinut mulle paljon paremmin. Ihanaa huomata, että tein aikoinaan oikean valinnan. Sain samalla asua myös Jyväskylässä, ihan uudessa ympäristössä ja antaa senkin kokemuksen kasvattaa musta edes hiukan paremman ihmisen.

Mulla on kamala ikävä jotenkin Jyväskylän kavereita ja kaikkia paikkoja, missä siellä aina hengailtiin. :/ Aina sitä oppii arvostamaan asioita vasta siinä vaiheessa, kun ne on jo käytännössä menetetty.

Plääh, itse en kuitenkaan edelleenkään tiedä mitä tulen itse tekemään koulun jälkeen. Tai seuraavaksi. Aika tikittää, enkä tiedä mihin haluan työharjoitteluun... En tiedä mitä haluan tehdä; journalismia vai siis mitä. Argh! Jäänkö tänne vai tuunko takas Suomeen?

Tässä on vielä niin monta muuttujaa ja hirveästi koulujuttuja, jotka on alkanut jo kasaantumaan. Mua ei vain huvita.

Myös tämä itsensä kaikenaikainen epäily on kyllä maailman rasittavinta. Miksi en vain saa kirjoitettua asioita? Miksi epäilen jokaista sanaa ja pilkkua...

xo D o M

English Edit

Hey all!

Happy Women’s Day and greetings from rainy London!

I logged in for a quick update from Uni’s Library. I still have around 15 minutes to spare before I need to dash to the Arts Journalism class. Friday Afternoon classes are brutal, right?

Anyway, school is going alright. I’ve gotten my first grades and marks. I got B from Sports Journalism, pretty exciting! ;D

Spring has finally started in London. I changed my old black wool coat and tundra coat to my faux leather jacket and dark green riding gilet. I attached my brand-new shiny Slytherin badge to the vest and can now proudly support my house colors! People often doubt the fact that should I belong to Slytherin house, because I’m so nice and kindhearted person… Well, yeah. I’ve done quite a few legit sorting hat tests and always end up being sorted to Slytherin, Gryffindor coming close second. I don’t know, I’ve always associated myself in Slytherin.

I mean, I’m also anti-social, cunning and pretty sly with my ways around people and situations. My desire to succeed and do well in life are also pretty dominating features. So yeah, I dunno.

Here’s a great test, if you’re interested. Let me know into which house you got sorted in.

Sorry I need to cut this one short, but I don’t want to be late for the class.

 
xo D oM
Pin It Now!

4 kommenttia:

 1. 1) Ravenclaw 2) Gryffindor

  Ei ollu luihunen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon syvästi yllättynyt. >:O No onneksi toikaan testi ei oo se real deal sorting hat. ;D Koskaan ei saada tietää totuutta. Nyyh. :'(

   Poista
 2. "Keksin Avenged Sevenfoldin lisäksi diggaavani Queenista - " XDXD

  VastaaPoista