maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kuvaukset

Terse!


Tiedättekö mikä on kaikkein kamalinta? Se kun joutuu itse editoimaan videomateriaalia, missä itse puhuu ja pöjöttää.


Varsinkin kun sattuu oleen sellainen yksilö kuin meikäläinen.


Mä olen tällainen ihminen:

"Life is tough when you’re a lazy perfectionist who simultaneously doesn't give a shit about anything but at the same time cares too much about everything you feel."
Mulla meni koko viikonloppu oikeastaan tuossa videon editointi prosessissa. Muutenkin, kun olen ylikriittinen ihminen, on kamalaa katsella omaa pärstäänsä, kuunnella omaa ääntänsä (kuka tykkää omasta äänestään videolta/äänitteeltä kuunneltaessa voi huikata nyt "hep!") ja vielä yrittää saada jotain järkeä puheen sisältöön.


Lisäksi tajusin, että olen taas täällä Lontoossa asuessani kehittänyt aivan järkyttävän sössötys-ässän. Mun huulikoru tuskin auttaa tuossa puheviassa. Tiedän menneistä oppineena, että Suomessa se sössöttäminen vähenee luonnostaan, eli se johtuu pitkälti siitä miten äännän englantia. Niin ja osasyy on myös Matildan stadin ässä (se väittää ettei sillä ole stadin ässää, mutta kyllä sillä on ihan yhtälailla kuin mulla on espoolainen murre). Se tarttuu pakostakin salakavalasti tahdosta riippumatta. Vähän kuin sukupuolitaudit. :'D hahahahahaa... Huono vitsi, tiedän.


Anyway, Turun oma Spielbergi, eli Iitu auttoi mua viime keskiviikkona Roay Albert Hallin edessä... tai takana (mistä sitä nyt katsoo pyöreää rakennusta) kuvaamaan ton flikin. Tiedän, että aiemmin sanoin, että voin linkata valmiin tuotoksen tänne teille, mutta en taida kehdata.
Vaikka siis, ihan hyvää filmiä siitä tuli ja oon tosi ylpee lopputuloksesta. Kuvasin vielä kotona vähän lisää edustavaa materiaalia illalla täytteeksi, koska osa Turun  lahja maailmalle, eli Iitun mun lähes(not) ammattitason vehkeillä kuvaamasta materiaalista oli auttamattomasti epäfokuksessa. Oon kuitenkin super iloinen, koska mun ääni filmillä ei ole ehkä ihan niin toivoton kuin mä luulin sen olevan.


Se on lähes siedettävä nykyään. :) Ja se on pääasia. Niin ja se sepustuksen sisältö. Sen kiillotustyössä Iitu auttoi hurjasti. Kiitos siis vielä kerran Pullero Pallero! >:DKameran edessä keikkuminen taasen oli varsin vaikeaa. Oon kyllä pahasti ruosteessa esiintymisen kanssa, mutta ihan kivaa se oli. Iitu kirjoitti, että mä olen hyperaktiivinen ihminen. Itse en ole koskaan ajatellut olevani, mutta ehkä se on vähän totta.


Nojoo, inhottavinta kaikissa prosesseissa on varmaan se odotus. Sitten kun kaikki on valmista ja odotetaan lopputulosta. Tuntuu, että kaikki on periaatteessa tehty (vai onko?), aika voi vain kertoa että riittääkö omat paukut vai ei. Varsin ahdistavaa!


No, pidän peukkuja pystyssä, sormia ja varpaita pystyssä, sekä rukoilen jumalaa, jeesusta, saatanaa, buddhaa, hindujen jumalia, toteemieläimiä ja äiti maata... Ehkä se auttaa vähäsen.


Okei, mun papa on tulossa vierailulle loppuviikoksi, joten en osaa sanoa miten kerkeen tänne päivitellä.

Pitäkää ittenne ylpeinä Murphyn jälkeläisinä!xo D o M

English Summary:

Hi!

So I went to film this work related thingy last Wednesday with Iitu in front of (or behind, depends where you look of a round building) the Royal Albert Hall.

It was quite a lot of fun, I have to say, even though I was very rusty with my on camera antics and Spielberg-Iitu gave some rather confusing orders (not really, she was very helpful!).

I spent the whole weekend editing the material into the final product. Do you know how frustrating it is to work with material of yourself, where you look like an idiot, sound like an idiot and talk like an idiot? It’s very disenchanting and does terrible things to your self-esteem. But hey, I survived.

I’m pretty pleased with the end results too. Although during my stay in London I have developed the worst lisp in the world. :/ It has something to do with how I pronounce English. Moreover, I don’t think my lip ring helps in the matter.

Right, my dad's coming to visit me in London for the remainder of the week. Just FYI. :)

xo Daughter of Murphy

Pin It Now!

2 kommenttia: