torstai 30. toukokuuta 2013

Here's to Us

Ohi on. hetki vielä, sitten karautan viimeisen kerran oikein porvarillisesti taksilla Lontoon halki Heathrowlle ja olen homebound.On aika sekava olo. Laukut pitäisi vielä sulkea. Ehkä ne menee kiinni... Roskat pitäisi vielä viedä ja avain palauttaa.


Ehkä tämä mun sekava olo johtuu siitä, että olen lyönyt itseäni kuvainnollisesti vasaralla päähän viimeisen viikon ajan melkein joka ilta. Oh well...

Hiirikin kävi tossa sekoilemassa ja luikerteli seiniä pitkin kuin lisko. Mä en tiennyt että hiiret pystyy kiipeemään pystysuoraa seinää pitkin ylöspäin ja viistosti. Jotain uutta sitä oppii päivittäin!Mä en vain voi käsittää miten nopeasti tää aika on rientänyt. Ihan vastahan mä tänne tulin. Aikaa ei ole koskaan tarpeeksi sillon kun sen toivoisi riittävän.

Välihuomio!!!!!!!!! Laukut meni kiinni. :'D

Kävin toissapäivänä ostamassa halvimman mahdollisen matkalukun, koska tiesin etten tule saamaan koko omaisuuttani (olen keräilijäpersoona) yhteen matkalaukkuun. Tuon uuden kapistuksen on parasta kestää tämän lennon ajan. >.< muuten mun kalleimmat aarteet on tuhoon tuomittuja.


Ja tuo toinen laukku taasen on taas varsin pulleana. Ei yhtä pulleana kuin sillon kun muutin tänne, mutta varsin pulleana. Murphy, älä mokaa tätä matkaa, jooko? 

xo Daughter of Murphy

English Edit:

Time is up. I'm moving back to Finland. Sad times. :(

Bye London! Hugs and thanks to all of you who were part of making this year so special to me. You guys are great! <3 My only regret is that I wish I could’ve spent more time with some of you! It truly seems like time is never on our side… Don’t worry though; I’ll be back sooner or later. ;) Pus pus!

xo DoM
Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti