lauantai 11. toukokuuta 2013

I'm not Dead!

Ja tähän sopisi täydellisesti pari aivo- ja zombie-vitsiä, mutta taidan säästää teidät niiltä herkkupaloilta tällä kertaa.


Kevät on vihdoinkin saapunut Lontooseen! Saharasta tuli lämmintä ilmaa pari viikkoa sitten ja asteet kohosivat yli +20 asteen. :3 Se oli ihanaa! Olin jo ehtinyt luopua toivosta ja elämästä ilman tundratakkia.


Mulla on nyt ollut aivan tuntuva bloggaus-tauko, jos jollekin oli nyt jäänyt vielä epäselväksi. Tai ei siis ollut huomannut. Oli miten oli, tauko tuli tarpeeseen ja nyt on taas hyvä olo tän kirjoittamisen kanssa. Tiedän, ammattimainen bloggaaja puskee läpi jäätävimpienkin kirjoitusblokkien ja inhokki-loska-flunssien... No mä en olekkaan ammattimainen bloggaaja. Luoja paratkoon! En saa rahaa tai mitään muutakaan tyydytystä tästä kuin itselleni hyvän mielen.


Olen kuukauden aikana viuhunut paikasta toiseen ja siinä sivussa emännöinyt yllätysvierasta melkein viikon, käynyt tsiigaamassa maailman eeppisimmän V&A museon Bowie näyttelyn, käynyt muissa näyttelyissä, tehnyt esitelmii, käynyt treffeillä, kirjotellut esseitä, käynyt koulussa, potenut kevät allergioita ilman allergialääkkeitä ja ja ja yrittänyt jotenkin hoitaa mun elämän siirtymistä täältä Lontoosta takas Helsinkiin.


Kaduttaa nyt jo ihan helvetisti, koska tää prosessi tuntuu olevan aivan uskomattoman hankalaa. Byrokratia on kyllä kaiken ilon pilaaja. Muuttaminen on muutenkin maailman paskinta puuhaa, ulkomaille ja ulkomailta muutto on suoraan verrattavissa siihen levelin päävihollisen lyömiseen.

On se elämä hankalaa kun velvoitteet eivät ymmärrä sitä, että mun pitäis päivittää mun blogiakin kaiken kukkuraksi!

Ei ihme, että oon menettänyt ruokahaluni ja kaikki rahani. :D

Koulussa oon tällä viikolla taas vahvistanut/pahentanut ulkkisten Suomi-kuvaa pelailemalla muutamaa suomalaista stereotypiaa hyödykseni. Oon kammottava suomalainen, mutta välillä noi perisuomalaiset stereotypiat oikeasti auttaa arjen selviytymis-taistossa. Uskokaa mua, en mä muuten sitä tekisi.... No teksin, mutta se nyt ei ole pointti.


Okei, no Hannan vierailu meni niin hyvin kuin se vain voi mennä ottaen huomioon miten paljon kaikkea kakkaa sillä viikolla tapahtui. Hanna on kyllä yks elämänsä sankari. Ihmiset on paskapäitä ja en vain voi kuvitella miten itsekkäitä ja ällöttäviä ystäviä jotkut ihmiset saattavat olla. Multa ei löydy ymmärrystä.


Eikö ole ihanat kengät? :'D Aivan kaameat.

Bowie näyttely oli aivan uskomaton. Olen vieläkin aivan sanaton. En ollut jotenkin tajunnut, miten suuri hahmo David Bowie on oikeasti mulle. Mutta näin jälkeenpäin voin kertoa, että pienenä mä vähän luulin että Bowie on sama kuin Jumala. Siis ihan oikeasti luulin. Mun ensimmäiset muistikuvat lapsuudesta liittyvät Bowieen. Tämä johtuu siitä, että mun perheessä ja suvussa varmaan jokainen naispuolinen henkilö palvoo kyseistä artistia. Mun lapset tulevat siis luulemaan, että Jumala on yhtäkuin viisi tatuoitua ihanuutta SoCalista. I have no regrets. Avenged Sevenfold. <3

Vietin siellä näyttelyssä varmaan lähemmäs kolme tuntia. Se on vissiin loppuunmyyty kesän alkuun asti ja näyttely on Victoria & Albert Museumissa Lontoossa elokuun loppuun asti. Suosittelen. Bowie on niin merkittävä hahmo, että vaikka tyypistä ei paljo tietäisi, niin näyttely tarjoaa silti jokaisella jotakin. Mä luovutin myös ja kävin vihdoinkin treffeillä. Jäätävää.

Ei mulla nyt tällä erää muuta (oikeasti). Paitsi sen, että osaako joku kertoa, että mille mä olen oikein allerginen? Selvisin koivun siitepölystä täällä aivan älyttömän helpolla, mut nyt parina päivänä on joku kukkanen allergisoinut aivan täpöillä, enkä keksi mikä se nyt olisi. 

xo D o M

***

English Edit:

I've been really busy with school and other stuff for the past few weeks. Apologies. I also needed a vacation from writing this blog. I know, it sucks, but it was sorely needed. I feel much better now.

School's been quite hectic, but I'm managing. Only few essays and features that I need to tackle, then it's all done and I've survived yet another year in uni. I'm moving back to Helsinki at the end of this month, which kinda sucks. Don't get me wrong, I'm excited about it, but there's just so many obstacles and stuff hindering the process. Ugh... I strongly dislike moving and moving abroad or from abroad is just ten times worse. It's like the last fight before leveling up in arcade games. blaah!

My real life doesn't seem to realize that I have an unpopular blog to run, I'm a busy person!

Oh yeah, if you're in London, you must check out V&A Museum's Bowie Exhibition. It's brilliant!

xo D o M

Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti