tiistai 21. toukokuuta 2013

Levoton Tuhkimo, Eiku Maanantai

Mulla on tällä hetkellä vähän tämmönen olo. Tai ollut vähän pitempään.Mun piti tänään kirjoittaa päivitystä tänne, mutta ha ha ha haaah, eihän se taaskaan mennyt ihan niinkuin mä suunnittelin.

Nimittäin tämä maanantai.

Tai tämä minun elämä.

No ei kai, kaikki on ihan hyvin. On vain ollut taas aivan päättömän levotonta menoa koko päivän. Ehkä huomenna saan tuon viimeisen jutun kirjotettua ja purkitettua tämänkin lukuvuoden koulujutut. :) Niin, ja laitettua teille vähän päivitystä mun elämäntilanteestani ja mielenterveydestäni. Haha.

Mä en tiedä kuinka monennen kerran laitan tän biisin tänne blogin puolelle, mutta hei, ei se mitään. Se on vain niin osuva.

Mun sielunmaailman äänet tällä hetkellä, olkaa hyvät rakkaat lukijat.Ja jos vielä suututtaa, niin tässä on vauvakuva ja kuva musta ja mun ylikauniista äidistäni. En kestä miten luonnonkaunis mun mutsi on ollut. Toivottavasti piristyitte.xo Daughter of Murphy

English (not so) Special Edition

Yeah, I was supposed to write a longer "how you doing"-post about my life, but hey ho. You got a picture of a cat on a laptop instead. Fun, isn't it?

Today didn't turn out the way I had planned it would. Oops. My mind's beeni nthe gutter the whole day and I gave up around half past six and left the school's library.

I promise I'll make it up to you tomorrow. I swear.

Oh, hope you liked the baby photos. My mom was such a natural beauty. So jealous! :D

xo D o M
Pin It Now!

4 kommenttia: