perjantai 12. heinäkuuta 2013

Meant To Be

Hellou!Noniin, on nyt tullut tämmönen reilun viiden viikon paussi bloggaamiseen. Olen sinä aikana tehnyt sitä sun tätä. Mm. muuttanut Kumpulaan 10,5 neliön huoneeseen, aloittanut duunin Radio Rockilla, juhlinut Rock The Beachiä, käynyt Lintsillä, syönyt aivan liikaa sushia, ohjannut purjelaiva/vene/hommelia ja semmosta.

Pattipolvet ja kramppi-varpaat Vasikkasaaren auringossa.

Kaksi hörhöä Linnanmäellä.

MITEN ISO OLIVER ONKAAN?!?!!? XD

Eli ihan kivasti on tämä seuraava kappale elämässä lähtenyt käyntiin. :) Hirvee kotiinpaluu kulttuuri-shokki ollut päällä, eikä se vielä ole ihan helpottanut. Toisaalta, ei mulla kauheasti olekaan ollut sitä aikaa potea.Alan nyt taas pikkuhiljaa tuomaan tätä kirjoittamista takaisin mun rutiiniin, kun arki on alkanut rutinoitumaan ja energiaa riittää muuhunkin kuin työhön ja sosiaaliseen elämään. Hehe.

Olen suhteellisen ylpeä isosisko. :D

Kaikkia varmasti kiinnostaa kuinka mun taival Radio Rockin kaltaisen lafkan ravintoketjun pohjalla on lähtenyt luistamaan. On ollut aivan uskomattoman raskasta, koska mut on heti heitetty jo tavallaan sinne altaan syvään päähän ja olen saanut aika paljon vastuuta. Ja siitähän jos mistä oppii, tuolla ei todellakaan tulla keittelemään kahvia ja istumaan paikallaan.

Duuni on ollut tosi teknistä, mutta senhän mä tiesin. En kyllä olisi vielä ennen kesäkuuta uskonut, että osaisin ihan suveneeristi ohjata studion 5 tietokoneruutua ja liuku-pöytää ja siirtää lähetyksen toimistolta Rock the Beachiin, taikka Ruis Rockiin. (niin ne jotka sillon oli radioaalloilla, se olin sitten minä joka katkaisi vahingossa hätähousuissani jinkun kesken kaiken aloittamaan soittamaan Rammsteinia. :D You're welcome.)


Olen oppinut ihan sairaasti ja on vähän hullu olo välillä kun katsoo ympärille toimituksessa ja näkee niin paljon toimittajia ja ihmisiä, joita olen ihaillut nuorempana unelmoidessani musatoimittajan urasta.


Nokittelujärjestelmän pohjallakin on ollut ihan mukavaa, koska olen ihan sinut asian kanssa. Plus olen hitaasti, mutta suht varmasti soluttautunut toimituksen porukan sisälle. Olen yhä se outolintu ja vielä kaiken lisäksi nuori, introvertti tytöntyllerö, joten helppo homma se ei ole. Hirveästi on vielä töitä luvassa, että saan porukan hyväksymään itseni juuri tämmöisenä, mutta ihan hyvältä asiat jo näyttää.


On ihan hassua ajatella ja nyt sanon sen vielä ääneen, mä rakastan mun duunia. Saan siitä tyydytystä, se on tarpeeksi haastavaa ja saan tehdä sitä mitä rakastan. Niin ja saan tehdä musiikin kanssa hommia. Ah ja voih!Peukut nyt pystyyn, että tämä hyvä fiilis jatkuu. Nostaa kummasti itsevarmuutta entisestään. Vuosi 2013 on kyllä ollut niin mun vuosi. ^_^ Lähdin jotenkin tähän vuoteen niin lyödyllä fiiliksellä ja takki auki, mutta hyvin oon ainakin tähän mennessä saanut käännettyä suuntaa.


Hyvää viikonloppua kaikille! :)


xo Daughter of Murphy

English Summary:

Hi!

I've taken some well needed time off from blogging. My life's been crazy hectic lately. I started my internship at Radio Rock. A huge opportunity and place that has already taught me more than 3 years in uni has managed to push through into my skull. I'm so grateful and happy right now about my life.

Yes, I don't have much time to sit down and blog about it, but I'll try my best from now on, as right now things are finally falling into their places. I've moved and getting my daily routine all settled.

Have a great weekend! :)

xo Daughter of Murphy
Pin It Now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti